2777
2789
عنوان

چرا ب.ا.ک.ر.ه بودن انقدر مهمهههه براتون؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 63 پست

برای آقایون هم میشه فهمید رابطه داشته. یه دختر با این شرایط باید با یه پسر مثل خودش باشه که براشون مهم نیست.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

عزیزم اینجا به یه دختر ۲۲-۳‌ ساله همچنان میگن مطلقه یا بیوه 

خودت عمق فاجعه رو درک کن

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تا حدودی موافقم...

من یبار با عرض معذرت تو دستشویی حواسم نبود و آب بافشار زیادی وارد واژنم شد و پریود هم بودم ولی فورا خون اومد

دوماه شب و روز کارم گریه بود که چجوری ثابت کنم نکنه اتفاقی افتاده باشه حالا چکار کنم...

تا آخرش رفتم دکتر و گفت سالمی...

الانم باز این ترس سراغم اومده که نکنه اتفاقی افتاده باشه بازم‌‌‌

لعنت به این رسم و رسومای غلط و مسخره 

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

عزیزم اینجا طرف بگه تو عقدم با شوهرم رابطه دارم همه براش ممبر میزارن تو میگی رابطه با دوستپسر

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
برای آقایون هم میشه فهمید رابطه داشته. یه دختر با این شرایط باید با یه پسر مثل خودش باشه که براشون م ...

با حرفت موافقم 

من قبل همسرم با هیچکس نبودم به خاطر همین واسمم مهم بود طرفم قبل من با کسی نبوده باشه 

خب کبوتر با کبوتر باز با باز دیگه😕😕

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴