2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 30 پست

ببین باید طرف به دلت بشینه هر چی هم بقیه از اخلاق و .... بگن فایده نداره

اگه قراره یه عمر بخاطر قدش عذاب بکشی و مقایسه کنی همین الان جواب رد بدی بهتره

من خودم تو همچین موقعیتی بودم یه پسره خواستگارم بود قیافه اش رو دوس نداشتم سه ماه با هم حرف زدیم ولی اون سه ماه انگار تو قفس بودم آخرش که بهش گفتم نه احساس رهایی می کردم

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم. نه فقط قد، که توی هر مورد دیگه ای اگه طرفت به دلت نباشه و با مراودت و رفت و امد هم نتونی با اون مسئله کنار بیای تا اخر عمرت کنار نمیای. اگه واقعا برات مهمه و نمیتونی باهاش کنار بیای ردش کن. کسایی که میگن کنار اومدیم واقعا براشون مهم نبوده و پذیرشش کردن. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
یاخدا چه دلیلی برا ازدواج نکردن،گلم من خودم ۱۸۰ قدمه،شوهرم یکی دوسانتم ازمن کوتاهتره.نه آسمون اومده ...

هورااا بلاخره یکی پیدا شد از من بلند تر باشه

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
😃😃😃

البته شما  دست کم ۷ سانت بلندتری  

منو شوهرمم تقریبا هم قدیم.شاید یه سانت بلندتر باشه شوهرم

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

باهاش برو بیرون. جلوی آینه فروشگاهی جایی کنارش وایسا. ببین از این تصویر خوشت میاد یا نه. هیچکس به جز شما نمی تونه در این باره تصمیم بگیره. ما چی بگیم؟ یکی قد براش مهمه یکی نیست دیگه.
از نظر شخص من این آقا نسبت به شما اصلا کوتاه نیست. ۱۳ سانت اختلاف خیلی هم ایده آله به نظرم.

یاخدا چه دلیلی برا ازدواج نکردن،گلم من خودم ۱۸۰ قدمه،شوهرم یکی دوسانتم ازمن کوتاهتره.نه آسمون اومده ...

باور کنید خودمم قلبا میگم چیزای مهمتر از قد هم هست ولی چیکار کنم دوست ندارم طرف مقابلم کوتاه باشه

از کسی که به کار بد شما پاسخی نمی دهد بترسید ،او نه شما را می بخشد،نه می گذارد خودتان را ببخشید.
خب عزیزم اون آقایی هم که قدش بلنده...خانم قد بلند میخواد. اگه روی قد خیلییییی حساسی بیشتر فکر کن. و ...

مطمئنا منم تمام چیزهایی که مد نظر ایشونه رو ندارم ولی نمیدونم چرا همیشه قد برام مهم بوده 

از کسی که به کار بد شما پاسخی نمی دهد بترسید ،او نه شما را می بخشد،نه می گذارد خودتان را ببخشید.
باهاش برو بیرون. جلوی آینه فروشگاهی جایی کنارش وایسا. ببین از این تصویر خوشت میاد یا نه. هیچکس به جز ...

فکر خوبیه حتما انجام میدم