2777
2789
عنوان

دعوا دارم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 34 پست
@niniyar‍ چرا این تاپیکو نبسینایشون سوال کردنو من گفتم چند بار پرسیدی گفتم نه باز میپرسیمیگه شوهرت خ ...

به وضعیت کاربری که توهین کرده بود، رسیدگی شده

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

به وضعیت کاربری که توهین کرده بود، رسیدگی شده

بخدا با حرفاش نشسم گریه کردم

حلالش نمیکنم

ممنون ازت نی نی یار🫠

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روانی توییبرو تاپیک اخرم ببین این وزه چیا بهم گفتهگف شوهرت خوب کردهمن بودم تفم نمینداختممنم گفتم دست ...

تاپیکتو خوندم،اسی برای بار اول اومد و همچین سوالی ازت پرسید و شما به زبان خیلی بد جوابش رو دادی،یه نه میگفتی و تمام 

ولی شما فکر کردی اسی همونیه که دوسه تا پست قبلی ازت پرسید و اینجوری جوابشو دادی و عصبانی شدی،در کل شما مقصر نیستی اما از طرفی ام مقصری که بدون اینکه بفهمی کدوم کاربر قبلش پست گزاشته با کاربر جدید دعوا کردی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

تاپیکتو خوندم،اسی برای بار اول اومد و همچین سوالی ازت پرسید و شما به زبان خیلی بد جوابش رو دادی،یه ن ...

گلم یه تاپیک زده بودم

ک نی نی یار اونو کلا حذف کرد و به اصطلاح نی نی سایتیا ترکوند

اگه دقت کنی این خانوم تاپیک اخرم نوشته چرا ترکید تاپیک

۲ بارم اونجا پرسیده بود

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

گلم یه تاپیک زده بودمک نی نی یار اونو کلا حذف کرد و به اصطلاح نی نی سایتیا ترکونداگه دقت کنی این خان ...

اون یکی حسابمو تعلیق کردی 

نه یه بار بیشتر نپرسیدم ..‌

ببخشید نمیدونستم یه سوال اینقدر ناراحتت می‌کنه به هر حال من نه میشناسمت نه کاری باهات دارم طبق اینکه تو نی نی سایت به هم کمک میکنیم و مشکل همو میپرسیم سوال کردم

امیدوارم مشکلت حل بشه و خدا آرامش به قلبت بده 

اگر ناراحتت کردم حلال کن خواهر 

و لطفا دیگه کشش نده ممنون 🌹