2777
2789
مرسی عزیزم  همچنین  نمیدونم ب دختر بودنش دل ببندم یا نه هنوز

دیگه از ۱۸ هفته به بعد دقیق تو غربالگری اول میگن خیلی اعتباری نیس

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه چی ؟  مشکلیه؟

عزیزم از دکتر دنیا فرخ چه جوری باید نوبت بگیری و هزینش چه قد شد و دکتر ترک زاده هم همین جور دکتر هایه خیلی خوبی انتخاب کردی 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
عزیزم از دکتر دنیا فرخ چه جوری باید نوبت بگیری و هزینش چه قد شد و دکتر ترک زاده هم همین جور دکتر های ...

وقت گرفتن دکتر فرخ راحت بود 

یک هفته قبل رفتم وقت گرفتم 

هزینش ۱۵۰ شد

ولی دکتر ترک زاده وقت گرفتنش خیلی سخته ولی ارزش داره 

صبح زود باید برم وقت بگیرم

وقت گرفتن دکتر فرخ راحت بود  یک هفته قبل رفتم وقت گرفتم  هزینش ۱۵۰ شد ولی دکتر ترک زاده ...

ممنون عزیزم موفق باشی بله ارزش دارن هر دو از بهترین دکتر ها هستن و این که فک میکنم جفتت یه مقدار پایینه 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
ممنون عزیزم موفق باشی بله ارزش دارن هر دو از بهترین دکتر ها هستن و این که فک میکنم جفتت یه مقدار پای ...

اره 

دارو میرم دکتر احتمالا قرص بده 

الان سالم بودنش برام مهمه 

و اینکه انگشتاشو اینارو من نپرسیدم 

خود دکتر هواسش هست دیگه درسته؟

اره  دارو میرم دکتر احتمالا قرص بده  الان سالم بودنش برام مهمه  و اینکه انگشتاشو ا ...

آره خود دکتر همه چیرو چک میکنه کوچولوت ماشاا.. از همه نظر سالمه واسه جفت هم استراحت نسبی داشته باش