2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بازم نشد،اصلا این دختر هیچی روش جواب نمیدهحتی میگم مشاوراونم میگه نه

من اولش فکر کنم دختر تون سنش کمه بچه هست وقتی گفتی دبیرستان 😐 تعجب کردم آخه بهانش چیه بهش بگو به فکر آینده نیستی نمیخوای مستقل شی مگه اینکه رشته سختی رفته و توانایی کششی نداره دهم هست؟ 

منم وقتی اول دبیرستان بودم زیادی دنبال علاق و درس نمی‌رفتم بعدش پشیمون شدم یه مدت بگذره پشیمون میشه مطمئن باش

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

من اولش فکر کنم دختر تون سنش کمه بچه هست وقتی گفتی دبیرستان 😐 تعجب کردم آخه بهانش چیه بهش بگو به فک ...

والا نمیدونم

تو فکر هر روشی بگید هستم بلاخره ادم بشه این دختر

دختر من یکسال کوچیکتره‌.دوست باش باهاش.بکن نکن،نکن.لج میکنن بچه ها.جایزه در هر سنی جوابه.توهین و تحقیر نکن‌تا میتونی تعریف کن هرچند الکی.حواست به دوستاش باشه.تاثیر دوست از خانواده بیشتره.ببین به چی علاقه داده باش همون کارو انجام بده...و در اخر اجازه نده تحو هیچ شرایطی توهین کنه بتون

دختر من یکسال کوچیکتره‌.دوست باش باهاش.بکن نکن،نکن.لج میکنن بچه ها.جایزه در هر سنی جوابه.توهین و تحق ...

ببین من تا الان هرچی لطافت و خوبی بوده انجام دادم

ولی انگار پرروش کردم

یه همکار دارم دخترش رو تنبیه میکنه هرکار اشتباهی که میکنه

والا اون انگار خیلی راضی تره تا من

والا نمیدونمتو فکر هر روشی بگید هستم بلاخره ادم بشه این دختر

امیدوارم که گوش بده به حرفتون ولی مطمئن باش کسی که به گفته مادرش گوش نده پشیمون میشه قطعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

این که متوجه نیسشاید باید به فکر تنبیه باشم

😞 خدا کنم درس بخونه از این به بعد به فکر آینده اش نیست 🤦🏻‍♀️ بخونه واسه کنکورش بنظرم گوشی رو ازش بگیر تا بخونه بزار لج کنه یه مدت بگذره خودش به فکر میاد بخونه دوستاش اذیتش نمیکنن یا بیرون بره ؟ چند مدت هست نمیخونه ؟ 

بنظرم یه مشاوره تحصیلی ببرش خیلی بهتره با این وضعیت فایده ای نداره بعدا پشیمون میشه چرا این همه سال نخونده و آینده خودش چی میشه رشته سختی رفته قبلا درسش چطور بود میخوند؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40