2777
2789
عنوان

عمل بینی گوشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 11792 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه جراح بینی خوب بهم معرفی می کنید ؟  کسی باشه که خیلی ماهر باشه لطفا

دکتر  علی اصغر شیرازی خیلی خوبه. من خودم پیشش عمل کردم. نمونه کارای خیلی قشنگی هم داره. شمارش برات می ذارم 88550469

دکتر علی منافی واقعا بینی رو طبیعی در میاره من خیلی از نمونه کاراشو دیدم حتی ترمیمی هارو دیدم که از حالت بد فانتزی در میاره 

تو اینترنت بزنی سایتشو اینستاشو میاره برو نمونه کاراشو ببین

من خودم  نمونه کارای جراحی بینی دکتر ماریا مرادی رو  خیلی دوست دارم .  البته خودم هنوز جراحی بینی انجام ندادم ولی  خوب اگر تصمیم  به جراحی بینی  بگیرم  حتما میرم پیششون همیشه از اینستاگرام  نمونه کاراشونو دنبال می کنم . 

من خودم  نمونه کارای جراحی بینی دکتر ماریا مرادی رو  خیلی دوست دارم .  البته خودم هنو ...

اتفاقا یکی از دوستام پیش دکتر ماریا مرادی عمل کرده و راضی هست  ولی هر چی ازش پرسیدم که چند می گیره نگفت . می دونی بینی گوشتی رو چند می گیره؟

نگران نباش خیلی بهتر از اولت میشی گلم. خواهر شوهر منم بینیش هم گنده بود هم گوشتی خیلی کاراهم کرد که بدون جراحی بهتر شه ولی از وقتی عمل کرد خیلیییییی تغییر کرد اتفاقا موقعی که عمل داشت دکترش ازش لایو گرفته بود ماهم عملشو از نزدیک دیدیم. فیلمشو میتونین تو این لینکه ببینیدhttp://www.drmariamoradi.com/گالری-فیلم/