2777
2789
هر دو طرف عینک دارن خجالت کمتر میشه-یعنی هم اپراتور عینک داره هم شخصی که لیزر میکنه- یه لحظه س و تمو ...

اصلا   براشون  عادیه      اونم جلسه  اولش  ی کم  سخته    بعد عادی    میشه    اصلا     چیز   خاصی  نیست

جدی؟همون ماهی یه بار میری اونم؟

دستگاه کندلا که سری جدا هم داره چون وقتی شات میزنه یه اشعه ای میاد من حسش میکنم بخاطر همین باید عینک بزنن دو طرف

اوایل هرماه ولی بعدش برای شارژ هروقت که حس کردی زیاد داره درمیاد میری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم انقد بابت بکینی خجالت زده میشمک نمیرم لیزر

باور کن اصلا   خجالت  نداره   منم  خودم  رفتم   واقعا  اولش سختم  بود   ولی   اولا  برا  اونا  عادیه   و  برا خود ادمم  سختیش  جلسه  اوله   جلسات  بعد  عادی  میشه   ولی ارزششو  داره    واقعا   لیزر   خوبه

دقیقااپراتور حتی وظیفه نداره درمورد بدنت نظر بده

درس میگی    واقعا  اولا  خیلی  مودب  برخورد میکنن   خیلی     مسلطن   و اصلا    چیزی نمیگن  که خدای ناکرده   ب ادم  بر بخوره   من ۷ جلسه  رفتم   واقعا   خیلی  از کارشون  و برخوردشون راضیم    حقیت اولش  سختم بود ولی وقتی رفتم   دیگه  فهمیدم  ارزششو  داره

منم خیلی خجالت نکشیدم

اره واقعا خجالت  نداره   فقط ی کم   استرس خاصی داره  اونم  همون جلسه  اول  تموم  میشه  البته  به برخورد طرف مقابلم  بستگی  داره   من که  رفتم   همون جلسه اول استرسم   تموم   شد   ببین اپراتو بهم میگفت  فرض کن  تو استخری      واقعا برخورد خوبی  داشت

میسی میسی از شما😍✋

به نظرم  ارزش   داره  که  هزینه میکنی  و وقت میزاری   عوضش  مطمعنا  از نتیجش  راضی  میشی   البته  بازم نظر خودتون    ولی  در  کل     خوبه

دستگاه کندلا که سری جدا هم داره چون وقتی شات میزنه یه اشعه ای میاد من حسش میکنم بخاطر همین باید عینک ...

منم هفت جلسه ماهی ی بار رفتم   بعدشم  دوبار به فاصله  شش ماه  رفتم   دستگاه  لیزرم   کندلا  بود     واقعا  هم   نتیجه خوبی داد هزینه داره   ولی   ارزششو داره

مرکز تمیز تهران سراغ نداری شما؟

من تهران هستم   تو میدون هفت  تیر   کوچه   کناری  مسجدالجواد  رفتم    درست  تو کوچه کناره  مسجدالجواد     الان شمارشو  ندارم  بهتون بدم   ولی  واقعا  جای  تمیز  و مرتبی  هست   خیلیم  برخورد خوبی دارن   واقعا  هم    از هزینه ای که  کردم   زاضیم