2777
2789

خودم ساعت ۵ بیدار شدم از اونموقع تا حالا دارم کتاب میخونم وسطاش یکم اومدم سایت  دیگه چشمام کویر شدن کتابو گذاشتم کنار . این کتابو خیلی وقت پیش شروع کردم حجم خیلی زیادیشو خوندم ولی حدود دو ماه از کتاب خوندن فاصله گرفتم و حدود ۲۰۰ صفحش موند می‌خوام تمومش کنم امروز و فردا کتاب جدید شروع کنم . 

به شدت هم پیشنهادش میکنم جزو مورد علاقه‌هامه‌ خیلی کتاب قشنگیه😍🥹

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتابش خیلی خوبهکتاب دکتر بکتاش رو هم بخون اونم خیلی قشنگه

یه خلاصه ازش میگی

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

یه دختره اس تصمیم گرفته دکتر بشهدر حین درس خوندن میره منشی یه پزشک میشه که پول اجاره خونش دربیاد بعد ...

مرسی 💛

به جز زیرکی ها و آزارهای خانم جوان اگر اشتباه نکنم هما بود،من هم حال و هوای داستان و خونه و شهرشون رو خیلی دوست دارم و شاید باورت نشه بعضی اوقات دلم براشون تنگ میشه،دوباره از اول میخونم بدون اینکه دلزده بشم.

ایجاد این حس در یک خواننده ی کتاب‌،توانایی خیلی زیادی میخواد

اینم مال همین نویسنده اسخواستی کتابخونه های عمومی دارن بیا بگیر

می‌دونم اسمشو شنیده بودم ولی اصلا تابحال مطلبی راجبش نخونده بودم برای همین ترغیب به خوندنش‌ نشدم . 

من عاشق اینم کتاب بخرم 🥹😅 باید برم کتابفروشی چند صفحشو بخونم اگر جذبم‌ کنه بخرمش 

می‌دونم اسمشو شنیده بودم ولی اصلا تابحال مطلبی راجبش نخونده بودم برای همین ترغیب به خوندنش‌ نشدم . م ...

ورشکست که میشی

من خودم کتابدارم

عاشق کتابم 

ولی از کتابهای کهنه خوشم میاد

تازه کتاب تاریخچه زنبورها مایا لونده رو تموم کردم خیلی قشنگ بود 

قبلشم بادام