2777
2789
عنوان

امروز با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دلم میخواد بمیره اذیتم میکنه هورمون های بارداری هم بدجور بهم ریختم الانم قهر کرده رفته تو حیاط خو ...

وای خدا نکنه چه دلی داری تو ...نگو اینجوری بچه‌ش توو شکمته..خدا نکنه الان بارداری نمیدونی چی میگی نگو چیزیو که بعدا پشیمونیش برات سودی نداشته باشه..خداتو شکر کن که سره خونه و زندگیتی...یه دوستی داشتم همینطوری هی ناشکری کرد تا اینکه سره هیچ و پوچ شوهرش رو دور از جونه شوهره تو و زندگیت از دست داد...روزی نیست که سختی نکشه و عذاب نبینه همشم میگه کاشکی شوهرم بود اگر بود با همه چیش میساختمو دیگه ناشکری نمیکردم ولی ....اونم هی شوهرشو نفرین میکرد البته اون رکورد دار بود چند سال هی نفرینش کرد...خلاصه خیلی حواست به چیزایی که میگی باشه والا خوب نیست...اون بنده خدا هم جوونه دلش میخواد کنارت باشه بچتونو ببینه بابا بشه مثه خودت کلی آرزو داره...از اونا گذشته به اینم فکر کن مادر و پدر داره....بلا و سختی دور از جونه خودتو شوهرت و زندگیت باشه انشالله..خیلی مراقب حرفایی که میزنی باش خدایی نکرده خدا قهرش میگیره...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
بهش گفتم ولی معلومه ناراحته هنوزاگه خدا یه موقع حرفامو شنیده باشع چی😭

عزیزم بچه کوچیکه 

آدم قاطی می‌کنه 

همین الان خواب عمیق بودم 

با گریه بچم بیدار شدم و اومدم نی نی سایت 

وای خدا نکنه چه دلی داری تو ...نگو اینجوری بچه‌ش توو شکمته..خدا نکنه الان بارداری نمیدونی چی میگی نگ ...

واییی😑خدا منو مرگ بده منم دوسه بار به شوهرم اینجوری گفتم چن بارم به بچم گفتم خدایا غلط کردم نشنیده بگیر

وای خدا نکنه چه دلی داری تو ...نگو اینجوری بچه‌ش توو شکمته..خدا نکنه الان بارداری نمیدونی چی میگی نگ ...

درست میگین ولی وقتی عصبانی میشه خیلی اذیتم میکنه اصلا دست خودش نیس من نمیتونم حرف بزنم اصلا مراعات من که باردارمو نمیکنه خیلی دلم واسه بچم میسوزه 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40