2777
2789
میدونم منم مقصر بودم,اون گرفت خوابید که بحث نکنیم ولی من تحریکش کردم,فکر نمیکردم به اینجا بکشه

مرداد موقع عصبانیت عضلانشون منقبض و آماده درگیری میشه ولی مردانگی و انسانیتشون مانع میشه که رو زنشون دست بلند کنن

ولی از یه آدم با حال غیرطبیعی نمیشه توقع رفتار طبیعی داشت

رفتارش مردونه نبوده ولی رفتار و چغولی و جیغ و داد و فحشای شمام زنونه نبوده 

وقتی با یه بچه اولین بارش بوده پس معلومه جزو اخلاقش نیست فقط اگه شما با این رفتارها روشو باز نکنید و عادتش ندید به دست بلند کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرداد موقع عصبانیت عضلانشون منقبض و آماده درگیری میشه ولی مردانگی و انسانیتشون مانع میشه که رو زنشون ...

مرد آرومی بود,اینجا تنها جاییه که میتونم اعتراف کنم و بگم من اینجوری جریش کردم,هر سری تو بحثامون من تند میرفتم ولی اون جوابمو نمیداد

خیلی از دستش ناراحتم,دیشی خواستم باهاش حرف بزنم اتمام حجت کنم دیدم هردومون خیلی عصبی ایم,امروز باهاش ...

خوب شماکه میدونی توی این حالت دست خودش نیست نبایدتحریکش میکردی حالام دیگه اتفاقیه که افتاده وقتی بازاومدمنت کشی دلیل ناراحتیتوبگو

👩👶💓💓💓

دیشب به خواهرم گفتم,اونم گفت تقصیر خودت بوده زیاد سربه سرش میزاری,کلی نصیحت کرد,میگم من بهت میگم کتکم زده دهنم پر خونه تو داری  نصیحتم میکنی,خلاصه با اونم قهر کردم

دیشب به خواهرم گفتم,اونم گفت تقصیر خودت بوده زیاد سربه سرش میزاری,کلی نصیحت کرد,میگم من بهت میگم کتک ...

بازم اشتباه که با مظلوم جلوه دادن خودت داری همسرتون جلو خواهرت بده می‌کنی

اصن نباید به خواهرت بگی

وقتی می‌دونی اخلاقش این نیست بین خودتون تمومش کنین

و باهاش اتمام حجت اما در آرامش کن که آخرین باری باشه که دست بلند میکنی

بازم اشتباه که با مظلوم جلوه دادن خودت داری همسرتون جلو خواهرت بده می‌کنی اصن نباید به خواهرت بگی ...

اره اشتباه بزرگی کردم به اون گفتم,منتظرم بیاد خونه باهاش حرف بزنن

با آرایش بپوشونش بچت نبینه طفلکی  تو ذهنش میمونه

خیلی کوچیکه 15 ماهشه نمیفهمه,بمیرم براش,دیشب گریع میکردم فکر میکرد دارم براش ادا درمیارم میخندید دستشو میزد به صورتم

چون هر بار سر اینکه میگم منو ببر خونه بابام دعوا راه میندازه حالم ازش به هم میخوره  تو تاپیک آ ...

اخی ...من اصلا دلخوشی از خونہ بابا نداشتم شب عید پیش شوھرم اینقد بھم فحش داد  با شوھ بحثمون بود بابام فھمید حقو داد ب شوھرم و ب من فحش میداد