2777
2789
عنوان

خانما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 26 پست
با خیار آلت مردونه درست میکنن آبروی خانم های مذهبی بردن😬😑👩‍🦯

خب بعد چیکارش میکنند😵‍💫

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥💔

بخدا منی که دخترم خجالت میکشم🤕🙂🤧

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعد چیکارش میکنند😵‍💫

ادا درمیارن بعد خیار نیمه پلاسیده میشه

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بخدا منی که دخترم خجالت میکشم🤕🙂🤧

همچنین🫥 این چه کاریه اخه، این کارا رو میگنن و ادعای مسلم بودن هم دارن🫥🫥💔

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

همشون لذت میبرن👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

حالا اینکه بگم کارشون درسته که نه. منم نمیکنم از این کارها جذابیتیم نداره برام اما گارد و قضاوتی هم ندارم نسبت به این خانم ها که گفتی نهایتش اینه نمیرم تو جمعشون اما اینکه بخوام بگم نمازشون قبول نیست یا هست واقعا نه ربطی به ما داره نه اصلا علمش رو داریم صحبت کنیم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

همچنین🫥 این چه کاریه اخه، این کارا رو میگنن و ادعای مسلم بودن هم دارن🫥🫥💔

متاسفانه بله رفته بودم باهاشون مسافرت بعد دوست مامانم،دخترخالم و زنداییم دوتارو بغل میکرد مثل لز،،بین بودن🫣🤢🤢🤢🤢🤢

دونفرشون هم باهم رفته بودن حمام🫥🙂

حالا اینکه بگم کارشون درسته که نه. منم نمیکنم از این کارها جذابیتیم نداره برام اما گارد و قضاوتی هم ...

🩷🩷ممنون

متاسفانه بله رفته بودم باهاشون مسافرت بعد دوست مامانم،دخترخالم و زنداییم دوتارو بغل میکرد مثل لز،،بی ...

ها🫥💔 این دیگه چه سبک دورهمی‌ایه🫥 استغفرالله

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

ها🫥💔 این دیگه چه سبک دورهمی‌ایه🫥 استغفرالله

کلا دیوونه ان حتی کربلا و مشهدم رفتن😬😅

یا الله🫥💔 خدایا شفا

انشاالله