2777
2789
عنوان

عقد هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 112 پست
بیکاری که ۸ سال منتظر یه آدم ورشکسته موندی آخه با حرف راحته ۸ ساااااال یه عمره حداقل یه خونه نتونست ...

نه حتی یک خونه هم نتوست و چهارتا خواهر دار یک برداد هر کدوم دستشون تو جیب خودشون براشون مهم نیست اما شوهر من مطیع اونا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میگه طلاقت نمیدم اگه جنازه منو بیارن

میگفتی اشکال نداره از رو جنازت رد میشم مهرتو میذاشتی اجرا آه در بساط نداره خودش مجبور میشد طلاقت بده مهرتو میبخشیدی و جونتو آزاد میکردی

گفت مهرتو میدم ولی طلاقت نمیدم

این‌اگه میداشت تو این هشت سال میبردت سر زندگیت بعدشم تو همین هشت سال رو برا دادگاه بگو خودش یه دلیل برا طلاقه مگه الکیه چطور تحمل کردی هشت سال

بابا طرفت تو این هشت سال چه پیشرفتی داشته؟

گفت تاز تونستم بدهکاریامو بدم .هیچی .البته سرویس طلا النگو اینا بزام خرید ولی دیگه هیچکاری برای خونه نکرد

این‌اگه میداشت تو این هشت سال میبردت سر زندگیت بعدشم تو همین هشت سال رو برا دادگاه بگو خودش یه دلیل ...

دوسش داشتم درک کردم شرایطشو گفتم فقط  برای  بی پولی اشکالی نداره ولی دیگه الان مثل اینکه نمیخواد درست بشه  .تازه میخواد خونه بسازه 

گفت تاز تونستم بدهکاریامو بدم .هیچی .البته سرویس طلا النگو اینا بزام خرید ولی دیگه هیچکاری برای خونه ...

مشخصه آدم بی فکریه اگه براش مهم بودی یه رهن حداقل جور میکرد میرفتی سر زندگیت از بلاتکلیفی در بیاین دیده تو موندی به پاش داره سواستفاده میکنه چندسالته

دوسش داشتم درک کردم شرایطشو گفتم فقط برای بی پولی اشکالی نداره ولی دیگه الان مثل اینکه نمیخواد درس ...

۸ سال دیگه ایشالا خونشو تکمیل میکنه خو بگو رهن کنه حتما فعلا تا خونه بسازه هفتا کوه رو باد میبره

مشخصه آدم بی فکریه اگه براش مهم بودی یه رهن حداقل جور میکرد میرفتی سر زندگیت از بلاتکلیفی در بیاین د ...

29سالم .اره دیگه براش مهم نیستم ،چکار کنم از پدر ومادرم خجالت میکشم  

۸ سال دیگه ایشالا خونشو تکمیل میکنه خو بگو رهن کنه حتما فعلا تا خونه بسازه هفتا کوه رو باد میبره

وام گرفته برای وام گرفتن  یک روز یک روز برای هرکارش میره