2821
2789
عنوان

تقسیم ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 23 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حدودا ماهی ۱۷۸میلیون تومن سود میاد به حسابشاین برادر ناتنیم اصرار کرد که حالا که ما تو سختی بزرگ شدی ...

بفکر خودت مادرت باش دلت نسوزه

این آدم اگه بر گرده عقب بازم ایم ظلما رو درحق بقیه میکنه.

پس بخور نوش جونت..باباتم ول کن براتمهم نباشه

مردی ک خون زن بچشو میکنه تو شیشه حقشه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

نمیدونم چی بگم من گیر کردم این وسط حس میکنم نامردیه پولشو ببرن و خودش هیچی نفهمه حتی به شوهراشونم که ...

خب عزیزم مگه اون موقع که پول داشت و حواسش به پولش بود میفهمید پول داره؟؟؟؟ همون موقع هم نه خرج میکرد نه به شما میداد انگار هیچ چی نداشت ... ضمن این که اون بچه های دیگه ش واجب النفقه بودن پدرتون رهاشون کرده بوده.. به نظرم تقسیم پول کار بدی نیست فقط یک مقداری هم برای خرج خود پدرت و بیماریش و درمانش کنار بذارید براش

باید رک وایسم بگم مامان منم سهم داره خود بابامونم تا زندست سهم داره

شما و مامانت ماهی ۷۰ میگیرید دیگه فقط بگید یه سی تومن هم سهم بیماری و درمان و خرج مخارج پدرتون باشه .. دیگه طمع رو زیاد نکنید ماهی صد تومن فقط سود پول در ماه یه زندگی رو شاهانه میچرخونه . باهاش همه جور وسیله خونه و هر چی کمبود داشته باشید هم جبران میشه

خب آره هنوز درگیرشمتا الان سه ماه نفری ۴۰ تومن بردن

شمااول بایدسهم خرج خونه روبردارید مثلا ماهی ۵۰ بعد بقیشو بین خودتون تقسیم کنید...اینجوری به ضرر شماومادرتون هست....درضمن کلا نباید تاپدرتون هست اصلا تقسیم بشه....