نازلی۷۲ مدیر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 237 عنوان تومور سینه | مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 37 پست کسی بوده که تو جفت سینه هاش تومور داشته باشه؟؟متاسفانه من دارم اما از ترسم دنبالشو نگرفتم ولی الان درد میکنن سینه هام 1397/01/26 | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نداابری عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1307 عزیزم چرا بی خودی اضطراب میگیریاین فیبروادنوم هستو خوش خیمواسه اطمینان نمونه میگیرنسرطان مغمولا درد نداره کهتو دو تا سینه همزمان هم نمیشه معمولا اینقدری که نی نی سایت تو از بین بردن قبح خیانت مردان موفق عمل کرده صدا سیما نتونسته
نداابری عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1307 پیش متخصص زنان هم نروسینه تخصص جراحی عمومی هستپیش جراح عمومی بروبهترنولی خواهشا وقتت رو با طب سنتی هدر نده اینقدری که نی نی سایت تو از بین بردن قبح خیانت مردان موفق عمل کرده صدا سیما نتونسته
نازلی۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 237 پیش متخصص زنان هم نرو سینه تخصص جراحی عمومی هست پیش جراح عمومی برو بهترن ولی خواهشا وقتت رو ب ... دکتر میر که میگم رییس انجم سرطان ایرانه
نداابری عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1307 دقیقا تشخیصش رو گفت پزشکت؟؟ اسمش رو یادته؟؟این فیبروآدنوم رو سرچ کن ببین همین علایم رو داری؟؟ اینقدری که نی نی سایت تو از بین بردن قبح خیانت مردان موفق عمل کرده صدا سیما نتونسته
نازگل۹۶۹۶ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2409 خسته شدم انقدر از این دکتر به اون دکتر رفتم منم چن سال پیش یه توده حس میکردم تو سینمبعد چن تا دکتر رفتم حتی یکی میخواس عمل کنه دربیارهخلاصه فک کنم جراح عمومی بود دقیق یادم نیس رفتم یه معاینه کرد گف چیزی نیس صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
rosha1360 عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 230 ۲۴ سلام عزیزم . شما از توده توی سینه تون نمونه برداری کردید . نتیجه اش چی شد?
ستاره٨٥ عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 6627 عزیزم ما خودمون تو تبریزیم ولی از دکترای شیمیایی برا مامانم خیری ندیدیم و پیش شاگرد استاد خیر اندیش ... خدا مادرتون رو حفظ کنه میدونید مادرتون چقدر طول کشید درمان بشه و چه داروهایی استفاده کرده ؟منم جدیدا متوجه شدم که یه سینه توده داره از نمونه برداری خیلی میترسم نکرانم بدتر عود کنه خداوندا مرا به حال خود رها مكن
mah2402 عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 10 یکیش سمت سینه سمت راست دقیقا بالای سینه.دو تاش سمت چپ نزدیک زیر بغل سلام عزیزم مامان منم مشکل شما رو داره الان حل شد؟درمان میشه؟