2777
2789
عنوان

پزشک ها در اینده بیکارن

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 48 پست
نظرم اینه که فشار مالی روی مرد باشه مجبوره دو چندان کار کنه این باعث ترشح بیشتر تستسترون میشه مثل مر ...

قرار نیس حقوقمونو بدیم به مردا که 

زن بخواد تو خونه بمونه پژمرده میشه باید یه شغلی داشته باشه اون زمان قدیم بود که خانوم خونه میموند و به بچه داری میرسیپ زمونه فرق کرده

چی بگم

میفهمم چقدر سخته که کلی تلاش کنی رتبه خوب بیاری بعد 8000 هم بشه پزشک تو هم بشی پزشک.... اشباع میکنن ...

پزشکی بدترین رشتس برای مهاحرت 

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه دور و زمونه های بدتر از الان رو بشر گذرونده و فقط مرد کار کرده زنا هر چه قدرم کار میکنن باز بع ...

واکنش زن های. مستقل: جدی میفرمایید؟

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

بنظرم برای همچین رشته هایی همیشه کار هست چون مربوط به سلامت و مرگ و زندگیه چیزی نیس بشه هیجوره جایگزین کرد... 

به این چیزا فکر نکن انگیزت از بین میره مهم اینه تو موقعیت مورد علاقه و آرزو هاتی 

خیلی دلم میخواست جواب ی سری دیگه هم تو این تاپیک بدم ولی تازه با یکی دیگشون بحثم شده و اعصابم نمیکشه دیگه 😂😭

بنظرم برای همچین رشته هایی همیشه کار هست چون مربوط به سلامت و مرگ و زندگیه چیزی نیس بشه هیجوره جایگز ...

چقدر شبیه مامانم حرف میزنی 

اره نباید به کامنت های منفی راجب پزشکی توجه کنم

چی بگم

چقدر شبیه مامانم حرف میزنی اره نباید به کامنت های منفی راجب پزشکی توجه کنم

ببین آخه واقعا تو ایران به هر رشته ایی نگاه کنی آیندش رو قشنگ نمیبینی ولی نمیشه دست رو دست بزاری بگی خب برا رشته های مورد علاقه من کار نیس پس منم ادامش ندم که 

زندگی به همین قشنگی هاشه دیگه به اینا هم دل خوش نکنیم چیکار کنیم 

بهتره تو رشته مورد علاقت بیکار بشی تا تو رشته ایی که حتی دوسش نداری😂

فکر کن طرف کلی زحمت کشیده از نهایی و کنکور رد شده خودشو با درس غرق کرده که آیندش تضمین بشه و محتاج هیشکی نباشه 

ی کاربر رندوم نینی سایتی: بهترین کار برای خانم خانه داریه مرد کار کنه تستسترونش زیاد بشه

ببین آخه واقعا تو ایران به هر رشته ایی نگاه کنی آیندش رو قشنگ نمیبینی ولی نمیشه دست رو دست بزاری بگی ...

الان اینستاگرام اینجوریه که یا دندون بخون یا بدبختی من واقعا به دندون علاقه نداشتم ولی خدایی گند زدن به پزشکی هرکس و ناکسی پزشک شده حالا این جدای اون سهمیه ها و خرید صندلی هاست 

ایوایی🤣🤣 بیخیال بابا اینا باید خودشونو یه جوری توجیه کنن برای اینکه تو زندگیشون هیچکاری برای خودشون نکردن

چی بگم

الان اینستاگرام اینجوریه که یا دندون بخون یا بدبختی من واقعا به دندون علاقه نداشتم ولی خدایی گند زدن ...

مردم رو هرچی عیب میزارن چند سال دیگه ی عیبی رو دندون پزشکی هم میزارن 😂 من یادمه نهم بودم پخش شده بود ربات ها قراره جای دندون پزشک هارو بگیرن 😭😂😂 خیلی میفهممت چون رشته مورد علاقه خودمم که دارم براش میخونم صد برابر بدتر از اینیه که تو میگی یعنی قشنگ کارتن خواب شدنمو تضمین میکنه 🤣🤣 

قرار نیس حقوقمونو بدیم به مردا که زن بخواد تو خونه بمونه پژمرده میشه باید یه شغلی داشته باشه اون زما ...

حقوقتونو میارید تو زندگی دیگه 

باری از دوش مردا برمی‌دارید 

این اشتباس نتیجه ش میگه پسرای پرنسس 

تو خونه نمونه مگه خونه داری به معنای زندانی شدنه 

بره بیرون 

اما دغدغه پول درآوردن نداشته باشه زن 

مردم رو هرچی عیب میزارن چند سال دیگه ی عیبی رو دندون پزشکی هم میزارن 😂 من یادمه نهم بودم پخش شده بو ...

چقدر باحالی تو دختر😂🤭 

ممنون بابت دلگرمیت اروم شدم❤️

چی بگم