هرچه زودتر باید یه کارزار راه بندازیم برای نهایی نبودن همه دروس و تبدیل شدن به ۴ درس یا حداقل دیگه ۶ درس نه همش!🥀
واقعا کی توانشو داره بشینه انسان محیط و تاریخ معاصر و عربی و دینی و زمین(برای ریاضیا ) حفظ کنه؟!
دو تا از اساتید مطرح ماز هم همه جوره حمایت میکنن با سر جمع حدود ۱۰۰ هزار ممبر فعال و حالا پارتی و رفقا و آشنایانی که دارن. اگر همچین کارزاری راه بیفته حمایت میکنن تازه این فقط دوتایی که من میدونم بقیه بماند... فقط باید همه دست به دست هم بدیم انقدر تعداد بره بالا که اصلا عذاب وجدان بگیرن که این چند سالم این کارو کردن.
فکر نکنم شخص عاقلی وجود داشته باشه که با نهایی بودن همه دروس حال کنه و اون رو به نفع خودش بدونه
و ۴ درس رو به ضرر.
قبول کنید که جلوی رسیدن به هدفمون رو میگیره اصلا من لای کتاب عربی و دینی رو که وا میکنم یا مثلا مطالب حفظی تاریخ و انسان محیط زیست که میبینم وحشت میکنم و نا امید میشم میگم من رتبه ی خوب رو دیگه فقط تو خواب میبینم چون واقعا تو کتم نمیره و علاقه ندارم مطمئنم همتون مثل من هستید.
به قول بهرام چرا عادت داری بالا سرت شلاق باشه وقتی ستاره ای نداری تو شبهات؟!
جمع کنیم خودمونو تا زمانی که وقتش برسه و یک نفر این رو شروع کنه بلکه بتونیم حقمون رو بگیریم.
منی که بخوام فردا رشته دانشگاهی مثلا مثلا فیزیک کوانتوم بخونم اصلا درست نیست که به خاطر حفظ نکردن لغات عربی و سال تولد نوادگان آقا ممد خان ۲ج*نسه بچه ب*از نتونم به هدفم برسم💔
اگر وقت گذاشتید خوندید ممنون اگرم نخوندید فداسرتون
فقط اگر موافقید یا خوشتون اومد لایک کنید تاپیکو یا نظری موافقتی مخالفتی دارید اعلام کنید🙏