2777
2789

هرچه زودتر باید یه کارزار راه بندازیم برای نهایی نبودن همه دروس و تبدیل شدن به ۴ درس یا حداقل دیگه ۶ درس نه همش!🥀

واقعا کی توانشو داره بشینه انسان محیط و تاریخ معاصر و عربی و دینی و زمین(برای ریاضیا ) حفظ کنه؟!

دو تا از اساتید مطرح ماز هم همه جوره حمایت میکنن با سر جمع حدود ۱۰۰ هزار ممبر فعال و حالا پارتی و رفقا و آشنایانی که دارن. اگر همچین کارزاری راه بیفته حمایت میکنن تازه این فقط دوتایی که من میدونم بقیه بماند... فقط باید همه دست به دست هم بدیم انقدر تعداد بره بالا که اصلا عذاب وجدان بگیرن که این چند سالم این کارو کردن.

فکر نکنم شخص عاقلی وجود داشته باشه که با نهایی بودن همه دروس حال کنه و اون رو به نفع خودش بدونه

و ۴ درس رو به ضرر.

قبول کنید که جلوی رسیدن به هدفمون رو میگیره اصلا من لای کتاب عربی و دینی رو که وا میکنم یا مثلا مطالب حفظی تاریخ و انسان محیط زیست که میبینم وحشت میکنم و نا امید میشم میگم من رتبه ی خوب رو دیگه فقط تو خواب میبینم چون واقعا تو کتم نمیره و علاقه ندارم مطمئنم همتون مثل من هستید.

به قول بهرام چرا عادت داری بالا سرت شلاق باشه وقتی ستاره ای نداری تو شبهات؟!

جمع کنیم خودمونو تا زمانی که وقتش برسه و یک نفر این رو شروع کنه بلکه بتونیم حقمون رو بگیریم.

منی که بخوام فردا رشته دانشگاهی مثلا مثلا فیزیک کوانتوم بخونم اصلا درست نیست که به خاطر حفظ نکردن لغات عربی و سال تولد نوادگان آقا ممد خان ۲ج*نسه بچه ب*از نتونم به هدفم برسم💔

اگر وقت گذاشتید خوندید ممنون اگرم نخوندید فداسرتون

فقط اگر موافقید یا خوشتون اومد لایک کنید تاپیکو یا نظری موافقتی مخالفتی دارید اعلام کنید🙏

هستم.

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی کارزار ی روز پیش برای مثبت شدن یازدهم راه انداختن روز بعد گفتن به هیچ عنوان تغییر نمیکنه الکی وقتت ...

حداقل تلاشمون رو میکنیم اون هم دلیلش این بوده تعداد زیاد نشده اگرم تعداد زیاد نشده چون عده ای فکر کردن که نمرات خوبشون به خطر میفته و شرکت نکردن ترسیدن یعنی

آره والا سرویسمون کرد این نظام آموزشی کثیف

عدالت اموزشیشون به درد لایه جرز میخوره مخصوصا سهمیه هاشون آخه واقعا دیگه رد دادم از استرسی که کنکور و نهایی ها داره دیگه فکر نکنم بتونم درس بخونم 

حالا این کارزاره کجاست بچه های ماز میخوان راش بندازن؟

حداقل تلاشمون رو میکنیم اون هم دلیلش این بوده تعداد زیاد نشده اگرم تعداد زیاد نشده چون عده ای فکر کر ...

اگر قرار بود تغییر بدن قبل شهریور میگفتن دیگه مثل امسال نیست اردیبهشت بیان بگن سفت و سخت پاش وایسادن

عدالت اموزشیشون به درد لایه جرز میخوره مخصوصا سهمیه هاشون آخه واقعا دیگه رد دادم از استرسی که کنکور ...

آره والا هممون خسته شدیم دیگه منم دارم نا امید میشم 

هنوز کسی راهش ننداخته ولی به وقتش اوکی میشه یه سایتیه فکر کنم یه نفر که اونجا قابلیتشو داشته باشه راهش میندازه و بقیه میان امضا میکنن که تو ۱۰ ثانیه هم اوکی میشه(تایید مجازی) بعدشم لینکش پخش میشه بالاخره و...

بچهای ماز فقط؟ کل ایران دیگه کسایی که معترضن!

شما میگی دوازدهم فقط قطعی باشه یازدهم نباشه یا کلا فق 6تا درس باشه

من واقعیتش راجب مثبت یا قطعی نظری ندارم حتی نمیدونم چین! 

چون راستش از اینا ام که اگه هدف درس خوندن انتخاب کردم دور از حاشیه و دیوانه وار فقط تلاش میکنم  ولی الان اگر میبینید اینطوری چون دیگه واقعا با نهایی همه دروس مخالفم.

بله با ۴ درس اصلی نهایی خیلی موافقم با ۶ درس کمتر

اگر قرار بود تغییر بدن قبل شهریور میگفتن دیگه مثل امسال نیست اردیبهشت بیان بگن سفت و سخت پاش وایسادن

حالا ما تلاشمون رو میکنیم دیگه

گفتم که چرا بالا سرمون شلاق باشه؟...

آره والا هممون خسته شدیم دیگه منم دارم نا امید میشم هنوز کسی راهش ننداخته ولی به وقتش اوکی میشه یه س ...

خب الان برای چیزی که راه نیفتاده داری خودتو مشغول میکنی؟

بابا بشین درس بخون منم میزنه به سرم جو میگیرتم ولی نباید اینطور باشیم مهم نیست فقط تلاشت رو بکن مطمئن باش نتیجه اش رو میگیری من چی بگم که حفظیاتم خوب نیست فقط باید دوم بیاریم همین این ها اگر باشن برای همه هستن دیگه

خب الان برای چیزی که راه نیفتاده داری خودتو مشغول میکنی؟بابا بشین درس بخون منم میزنه به سرم جو میگیر ...

راه نیفتاده ولی همه یقین دارن که دیر یا زود راه میفته واقعا یعنی انتظارش رو نمیکشی؟

بعدشم من جو نگرفتتم من اتفاقا نا امید نا امیدم اگر هم تصمیمشون عوض نشه درجا زنگ میزنم صاحابکارم میگم من دوباره میخوام بیام سرکار جو چیه؟ اصن حرف بیربط

واقعا چرا آدم نباید اینطور باشه؟!

آدم نباید از حق خودش دفاع کنه؟ آدم باید توسری خور باشه؟

خب مملکتم همینطوری به فنا رفت دیگه طبیعیه...

بعدشم این جمله که اگه هست برای همه هست هرجایی جواب نمیده واقعا میتونه به معنی توجیه و بی اهمیت بودن باشه

الان مثلا اگر من هیچوقت نتونم دانشگاه خوب برم اگر بقیه هم نتونن برن حال منو خوب میکنه؟!

تازه بدتره که... 

و اینکه نمیدونم چرا همه میگن بشین بخون فلان مگه من همچین  حرفی زدم که نخونیم به امید اینکه تصمیم عوض بشه؟! کی همچین چیزی گفتم

راه نیفتاده ولی همه یقین دارن که دیر یا زود راه میفته واقعا یعنی انتظارش رو نمیکشی؟بعدشم من جو نگرفت ...

دلت پره خیلی بعد بدون این حرفا رو منم میزنم ولی آیا گوش شنوایی وجود داره یا کسی کاری میکنه برامون بعد نگاه کن من چیزایی که گفتم منظورم خودم بود مگه من تو رو میشناسم که اصلا حق قضاوت رو داشته باشم تو بد فهمیدی این مشکل من نیست

ببین خب همه موافق اینیم که این درسا نهایی نباشه ولی وقتی دیگه اونا تصمیم میگیرن کاری از دستمون برنمیاد و این چیزایی که داری میگی راه تغییرش نیست و همین طور الکی حل نمیشه 

بعد اینکه کی گفته بشینیم نگاه کنیم ولی اینو باید درنظر داشته باشیم که هرکس مسئولیتی داره که باید انجامش بده و قرار نیست همه ملت دخالت کنن داخل یه کاری ولی این مورد متفاوتی نمیتونی تعمیمش بدی به کل مشکلات جامعه 

بعد الان خدایی بحث کردن منو تو چه دردی رو دوا میکنه بیشتر داریم خودمونو آزار میدیدم منظور من این بود وگرنه اگر تو راهی میشناسی منم هستم ولی میدونم که این‌چیزها اینجوری حل نمیشن 

بعد دانشگاه خوب دراومد چیزیه که اگر با تمام وجود بخوای و براش تلاش کنی بهش میرسی نگاه به بقیه نکن که با پارتی و اینجور چیزا به جایی رسیدن نگاه کن به کسایی که هرچیزی نداشتن و با دست خالی به آرزوهاشون رسیدن که اونا آدمای موفق جامعه شدن 

ولی بدون داخل این جامعه تنها دانشگاه خوب قبول شدن ملاک خوشبختی نیست بلکه هزاران آدم که دکترا دارن ولی بیکارن 

هرچند من فقط حرف میزنم و خودم بدتر از همه نمیه ی خالی لیوان رو میبینم جوری که اصلا لیوانی وجود نداره که بخوام نگاهش کنم