چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
۷۰۰تومن از بانک پول بگیر با ۳۰۰ تومن ما بقی برو گلفروشی ۲تا بسته گل بخر
بعد بیا همون ۷۰۰ وبا گل تزئین کن بده بهش
میدانم عزیزِ من...!همهمان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهممان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم
اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️