2777
2789
میخهای سنت پایین تر دیده بشه ریش نزار بزن همیشه لباس های رسمی نپوش یکم میشه توضیح بدی چه شکلی هستی

ولی فک کنم به صورت ربط داره نه به استایل صورتم استخونیه ریشم که نمیشه زد شیر با یالش قشنگه یکمم چین و چروک دارم بعد کنکور باید برم پیش دکتر پوست اینجوری نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انسانی موفق باشی سیسی

فدات سیسی 

توهم همینطور سیسی 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

ولی فک کنم به صورت ربط داره نه به استایل صورتم استخونیه ریشم که نمیشه زد شیر با یالش قشنگه یکمم چین ...

داداش ببین تو ریش بزنی حل میشه 

من تضمین میکنم سنت 10 سال میاد پایین تر 

چهرت نمیدونم چطوریه 

وگرنه بهت مدل کوتاهی مو هم پیشنهاد میدادم 

ولی فک کنم به صورت ربط داره نه به استایل صورتم استخونیه ریشم که نمیشه زد شیر با یالش قشنگه یکمم چین ...

لبنیات زیاد بخور پارتنر منم زود مو درآورد و قدشم خیلی بلنده مثل شما

یمدت رنگ و رو نداشت

لبنیات و میوه و سبزیجات خیلی زیاد بخور تا پوستت رو شاداب کنه

با قد تو نیازت به مواد غذایی خیلی زیاده

آب هم زیاد بخور

ورزش هم بکن حتما

لبنیات زیاد بخور پارتنر منم زود مو درآورد و قدشم خیلی بلنده مثل شمایمدت رنگ و رو نداشتلبنیات و میوه ...

الان ازش پرسیدم ، یادش نبود ولی گویا زود به بلوغ رسید ولی خب مثل شما ماهواره نداشتن پس دیرتر از ۷ سال و خب نسل شما کلا فرق داره با ما