2777
2789
عنوان

همکار حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 29 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱:اگه ترک و چاق اومد برات زنش نشو 

۲:حالا بذار بیا برات بعد تصمیم بگیر

۳:عزیییزممم (با لبخند ملیح)

۴:اصل شوهره دیگه حالا هرجورش فرقی نداره ،( می‌فهمیدی شوووهر ، خیلی مهمه😂،،)

جونم برات بگه من اصن اینجوری نمیتونم جواب یکیو بدم حتما جفت پا میرم تو حلقش باز صلاح خودته

همین کافیه ؟ یک هفتس دارم بابتش غصه میخورم ، ی بار گفتم برم بهش توضیح بدم ک شوهر من اخلاقش خوبه و ف ...

چرا توضيح بدي اخه

اين دفعه گفت بهش بگو مگه خاستگار ترك چاق داري كه داري فكر ميكني جواب چي بدي

بعد يه پوزخند بزن

بعد با لبخند بگو ازدواج كلا خيلي خوبه ايشالا زودتر قسمت تو هم بشه

متوسطه والا ، ولی دختر خام و نپخته ایه

اگه صبور هستید کمکش کنید، اگه نیستید و میاید مثل بنده به حرف های دوستتون فکر میکنید و حرص میخورید... فاصلتون رو کم کنید به مرور زمان نه یکهویی...
اون باید بفهمه که پیشرفت کسی به تلاش و زحمت و هرچی که اصلا فکرشو بکنه بوده حتی شانس که من شانس رو قبول ندارم...

ولی نباید فکر کنیم چون دیگران پیشرفت کردن چون ازدواج کردن چون حقوق 40 الی 50 میلیونی میگیرن پس ما نمیتونیم نه رزاق فقط خداست نه دیگران 

همین کافیه ؟ یک هفتس دارم بابتش غصه میخورم ، ی بار گفتم برم بهش توضیح بدم ک شوهر من اخلاقش خوبه و ف ...

میدونه مشخصات شوهرتون رو ؟ 

دو حالت داره
1. به خاطر نپختگی از سادگی میگه و کمی حسوده و واقعا قصدی نداره که این احتمال هم محتمل تره
2. از سادگی نیست تیکه میندازه و حسادت محض

هیچ وقت خودتو برا کسی که بهش مربوط نمیشه توضیح نده. به خصوص اگه اون طرف، آدم حسودیه.