2777
2789
اخه قبل از انتخاب رشته خودش زده نیم سال اول یا دوم🥹بازم عب نداره مهم اینه داریم هممون میرم داخل یه ...

خب اره ولی رشته ای که میری و شهرش می ارزه یه ترم عقب بیوفتی 

وای نگووووو من ذوق دارم😂😂

چی بگم

اگه هی نگید چصی چصی پزشکی

چصی چصی چصیییی😂

ما یکی از اقواممون میگه من پزشکی قبول شدم چون افتادم شهر دیگه میگه چون تهران نیفتادم نمیرم تازهه داخل اون شهر اشنا زیاد داره یعنی غریبه هم نیس که میگه نمیرم😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چصی چصی چصیییی😂ما یکی از اقواممون میگه من پزشکی قبول شدم چون افتادم شهر دیگه میگه چون تهران نیفتادم ...

زرررر زده 😂 از این دروغا زیاد پیش میاد 

من خودم اگه بندر عباسم قبول میشدم میرفتم حالا فقط سه ساعت با شهرمون فاصله دارم 

چی بگم

زرررر زده 😂 از این دروغا زیاد پیش میاد من خودم اگه بندر عباسم قبول میشدم میرفتم حالا فقط سه ساعت با ...

باور کن منم همینو گفتم یعنی وقتی شنیدم پاره شدم ا خنده اولش ذوق کردم یکی از اقواممون قبول شده بعد که گفتن میگه نمیرم بخاطر این دلیل پوکیدم از خنده😂

میگه پزشکی بوشهر دوس ندارم فقط و فقط تهران میگیم خو چرا تو که داخل بوشهر اشنا زیاد داری حتی خابگاه هم نمیخوای میگه نهههههه 😂😂

باور کن منم همینو گفتم یعنی وقتی شنیدم پاره شدم ا خنده اولش ذوق کردم یکی از اقواممون قبول شده بعد که ...

کاش میفهمیدن دروغاشون چقدر صایع اس 

دخترعموی منم گفتن پزشکی تبریز قبول شده ولی چون مردمش ترکن عموم نمیزاره بره😂

چی بگم

کاش میفهمیدن دروغاشون چقدر صایع اس دخترعموی منم گفتن پزشکی تبریز قبول شده ولی چون مردمش ترکن عموم نم ...

اخه چرا این حرفا رو میگن من این حرفارو باور نمیکردم تا اینکه اقوان خودمون هم گفت 😂

بعد من گفتم بابا من سیستان قبول میشدم با کله میرفتم به مولا 😂😂

اره دیگه از ۳ ابان شروع کلاس هاس

من که هنوز حضوری ثبت نام نکردم فقط انلاین ثبت نام کردم پیام اومده 72 ساعت اینده برو سایت همین هنوز نگفتن حضوری بیاین