2777
2789
من دکتر برام. قرص آزارام 50 ظهر و شب و پردنیزون 5 یکبار در روز و اسپرین دادن

منم هشت ماه پردنیزولون خوردم ولی مجبور شدم قطع کنم چون تراکم استخوانم پایین اومده بود نزدیک بود پوکی استخوان بگیرم 

اگه بالای سه ماه هست پردنیزولون میخوری حتما حتما کلسیم بخور

خدایا ببین اخه کاراتو🦦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هشت ماه پردنیزولون خوردم ولی مجبور شدم قطع کنم چون تراکم استخوانم پایین اومده بود نزدیک بود پوکی ...

من از عید امسال پردنیزون میخورم ولی هنوزم چشام التهاب داره با درد مفاصل  اخه بیماری من بهجت تشخیص داده شده شما جه قرصایی، مصرف میکردین یا الان تحت درمانین یا نه

تاپیکهای قبلیتون ر خوندم انگار بیماری بهجت براتون تشخیص دادن . دکتر روماتولوژ من سیمین الماسی هست ته ...

درمورد داروهایی که مصرف میکنین هم میگین  بعد یه سوال شما امپول سینورا هم استفاده کردین چون دکتری که میرفتم چند نفر که التهاب جشم داشتن میگفتن امپول خیلی خوبیه واسه این بیماری البته هنوز به من دکترم نداده

من از عید امسال پردنیزون میخورم ولی هنوزم چشام التهاب داره با درد مفاصل اخه بیماری من بهجت تشخیص دا ...

اره عزیزم من یکساله دارو میخورم و مادام العمر باید تحت درمان باشم 

التهاب چشم شما مزمن نشده چون زود تشخیص دادن احتمالا 

ولی من از چهارسال قبل اینکه تشخیص بدن التهاب داشت چشمم 

ولی علائمی نداشت فقط تاری دید گاه و بیگاه اونم شاید ماهی دو سه بار 

دیگه بعد چهار سال تاری دیدم شدید شد رفتم دکتر گفتن مزمن شده و به این راحتی خوب نمیشه دیگه 

اینم که دقیقا میدونم که از کی شروع شده چون همون اول که چندسال پیش شروع شد با علائم درد و قرمزی بود رفتم بیمارستان فارابی گفتن التهاب داشته ولی خود به خود خوب شده کاری نمیخواد بکنی دیگه منم کاری نکردم تا پارسال که خیلی تاری چشمم زیاد شد 

الان مایکوفنولات میخورم

خدایا ببین اخه کاراتو🦦

اره عزیزم من یکساله دارو میخورم و مادام العمر باید تحت درمان باشم التهاب چشم شما مزمن نشده چون زود ت ...

مال منم مزمن شده چون پارسال صبح بیدار شدم چشام قرمز شده بود رفتم دکتر گفت خشکی جشمه تشخیص اشتباه داد امسال که عید چشام دیگه طوری شده بود که نمیتونستم نمیتونستم چشامو باز کنم قرمز حساسیت شدید به نور بعد چون تعطیلات بود بعد بیست روز تونستم برم دکتر تشخیص یووئیت چشم دادن  قطره بتامتازون دادن با قرص پردنیزون  یبارم شبکیه چشمم سوراخ شد لیزر کردم  الانم بازم قطره لوترا داده دکتر با قرص ازارام و پردنیزون اسپرین به خدا معده دردم هم امونمو بریده چشام تار نشده ولی شدیدا خشک شده و خارش داره بعلاوه مگس پران و لک. اومده جلوی دیدم پاهام هم از زانو به پایین درد میکنه

مال منم مزمن شده چون پارسال صبح بیدار شدم چشام قرمز شده بود رفتم دکتر گفت خشکی جشمه تشخیص اشتباه داد ...

کاملا میفهممت خیلی سخته 

دکتر داخل چشم من امپول تریامسینولون تزریق کرد 

و اینکه بمن گفتن قطره برام فایده نداره چون قسمت درگیر پشت کره چشمه

من بیناییم دیگه مثل قبل نشد هیچوقت  

شما سابقه خودایمنی داشتید تو خانواده؟ 

خدایا ببین اخه کاراتو🦦

کاملا میفهممت خیلی سخته دکتر داخل چشم من امپول تریامسینولون تزریق کرد و اینکه بمن گفتن قطره برام فای ...

انشاله خوب میشین نه واسه من تزریق انجام نداد نه کسی روماتیسم نداره ولی برا من تشخیص بهجت دادن یه مریضی که از هر 10هزار نفر یه نفر میتونه داشته باشه اونم از شانس بد من دارم یه ازمایش هست برای بیماری بهجت ژن hlab51مثبت شد 

امروز رفتم. دکتری که شما رفته بودین خانم دکتر الماسی

امیدوارم نتیجه بگیرید و بیماری کنترل بشه این خانم دکتر که همیشه میگه تو این بیماریها بدترین چیز استرس و ناراحتیه فقط آرامش . من به اطرافینم گوشزد کردم که بیشتر مراعات من رو بکنن و سعی کنن فشار روانی و استرس بهم منتقل نشه حتی خبر نمیخونم. تا جایی که میشه مراقب سلامت روانتون باشید هر چند میدونم سخته. خدا پشت و پناهتون

درمورد داروهایی که مصرف میکنین هم میگین بعد یه سوال شما امپول سینورا هم استفاده کردین چون دکتری که ...

من پردنیزولون(کورتون) میخورم و متوترکسات یه زمان سولفاسالازین هم میخوردم. به من آمپول داخل چشم نزدن ولی دکتر چشمی که خود خانم دکتر معرفی کرده بود رفتم میگفت باید میزدن دکتر سامان وجودی کلینیک بصیر کار میکنه. من پردنیزولونم الان روزی پنج میلی گرمه . حتی روزی بیست میلیگرم هم مصرف کردم چاق هم نشدم البته رژیم غذایی و ورزشم رو دارم . فقط متوترکسات تا وقتی هست بچه دار نباید شد و اینکه این دارو خستگی شدید میاره تو روزهایی که خورده میشه .

سلام ممنون از راهنماییتون شما علایم مفصلی و پوستیم داشتین از من ازمایش hlab51گرفتن مثبت شد گفتن به ا ...

من علایم پوستی نداشتم فقط یووییت چشم که سه بار عود کرد افت دهانی گاه به گاه البته بیشتر از آدمهای اطرافم آفت میزنم . و یکبار هم انگشتهای دستم سیاه میشد و درد میگرفت که برطرف شد به گفته دکتر احتمالا رگهای خونی دست درگیر شده بود. علائم مفصلی مثل خشکی صبحگاهی و دردهای شبانه دورتادور قفسه سینه ام بود با ورزش خیلی کم شد قبل از دارو گرفتن . ولی خشکی صبح رو داشتم که بعد دارو اونم خیلی خیلی کم شد.

من علایم پوستی نداشتم فقط یووییت چشم که سه بار عود کرد افت دهانی گاه به گاه البته بیشتر از آدمهای ا ...

من قرص آزارام ۵۰ با پردنیزون ۵ سولفاسالازین میخورم چشام مگس پران دارن درد و خشکی صبحگاهی هم دارم برعکس،من لاغر شدم چون قرصا معدمو داغون کردن