2789
ای بابا🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️منم اعتقاد دارم به چشم زخم ولی آدمایی که خیلی موفقن مثل رونالدو یا کسایی که زند ...

پولدا  چشم نمیخورن که 

ماهایی که سطح پایینیم یکم میخواییم پیشرفت کنیم مردم چش دیدن پیشرفتمونو ندارن چشمون میزنن

خدایا رهایم نکن😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من معتقد نیستم بەاین چیزا ولی یەبار لباس و آرایش و‌همەچیم از دخترای جمع بهتر بود همە گفتن چە کردی و اینجور چیزا

همون لحظە افتادم تو‌رودخونە تمام لباسام کثیف شد اونا رو‌شستم خشک شد باز پوشیدم عصری زغال افتاد رو لباسم همشو‌ن آتیش گرفت🤣🤣🫥

بعد یه وسیله جدید اضافه کردیم به کارمون دو ماه تمااااام ما فروش نداشتیم داشتیم سکته میکردیم خیلی اتف ...

نگفت چکارکنید چشم نخورید؟

یاچطوربرطرف کنید زودتر؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

ای بابا🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️منم اعتقاد دارم به چشم زخم ولی آدمایی که خیلی موفقن مثل رونالدو یا کسایی که زند ...

چون اطرافیانموم چش ندارن پیشرفتومونو ببینن هی میگن هی میگن و...

خدایا رهایم نکن😔

چرا مگه چی شد ؟

انقد گفتن اله بله عقدم خوب پیش رفت ولی بعدش مشکلات  ور شکستگی بی پولی  ی عروسی ددست نتونستم بگیرم قبل عروسیمم یواش یواش مریض شدم اللنم که الانه مشکل دارم و خوب نمیشم چند ماه قبل عروسیم چشام  تار شده بود اصلا نمیدید

فروسیم برلم زهر مار شد نتونستم لدت ببرم و برنانه بچینم

خدایا رهایم نکن😔

نگفت چکارکنید چشم نخورید؟یاچطوربرطرف کنید زودتر؟

نه هیچی نگفت فقط گفت طلسم و اینها نداری فقط چشم خوردین اونم رفع میشه ولی دو ماه زمان میبره و در کل جوری هستین که شاید بقیه لنکروز بخرن چشم نخورن ولی شما یه ماشین اسباب بازی بخزینتو چشمین واقعا هم راست میگفت

قبلاً اعتقاد داشتم به این چیزا الان ندارم 

حالا این همه آدمی که اشرافی زندگی میکنن و از لحظه لحظش استوری میزارن چش نمیخورن ، من قراره چش بخورم😂

اینا صرفاً تلقینه 

طرف یاکریم هم بالا سرش خرابکاری کنه میگه چش خوردم 

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

نه هیچی نگفت فقط گفت طلسم و اینها نداری فقط چشم خوردین اونم رفع میشه ولی دو ماه زمان میبره و در کل ج ...

چشم بد دورباشه ازتون

مام همینجوریم ،گفتم شاید راهکار داده باشه

انقد گفتن اله بله عقدم خوب پیش رفت ولی بعدش مشکلات ور شکستگی بی پولی ی عروسی ددست نتونستم بگیرم قب ...

ازجای معتبر حرز امام جواد بگیر

تاپیک بزن ببرن بچهاکجا میشناسن