2777
2789
آره نمیشه .... متاسفانه 😭چه خوب کردی ولش کردی من مشاور هم بهم گفت با هاش تموم کن این به درد تو نمیخ ...

الهی عزیزم. چی بگم والا نمیتونم بگم طلاق بگیر ولی مجبورم نیستی با آدمی بمونی که دوستش نداری. ۱۰۰ سال هم بگذره عاشقش نمیشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مال ما تو دانشگاه بودالبته خ زیبا بود شاید به نظر من اینطور بود قد بلند چشمای سبز یعنی دخترای دانشگا ...

الان چی ازش خبری داری چکار میکنه یا نه؟بنظرت احتمال اینکه دوباره بخوادت هست؟

الهی عزیزم. چی بگم والا نمیتونم بگم طلاق بگیر ولی مجبورم نیستی با آدمی بمونی که دوستش نداری. ۱۰۰ سال ...

آره نمی‌دونم واقعا دلم براش میسوزه میگم داغون میشه ولی از خانواده اش هم متنفرم اونام دامن زد به این تنش ها.... اگر ببینی من همه مدل از اون سرترم.... دو تا بچه هم این وسط هستن اونا رو چکار کنم....

الان چی ازش خبری داری چکار میکنه یا نه؟بنظرت احتمال اینکه دوباره بخوادت هست؟

نه هیچ خبری ندارم

چند سال پیش زنگ‌زده بود خونه مامانم 

حتی شماره آن عوض کردم احتمالا اونم زن و بچه داره

فک نمیکنم اگر میخواست که اذیت نمی‌کرد 

واقعا درسته آدم عاشق بعضیا ولی برای ادامه دادن باهاشون تردید داره

ی کارایی کردن که آدم شک داره

نه هیچ خبری ندارمچند سال پیش زنگ‌زده بود خونه مامانم حتی شماره آن عوض کردم احتمالا اونم زن و بچه دار ...

آره آدم عاشق اذیت نمیکنه. اینا عروسک میخواستن. طرف من که جیگرمو آتیش زد. من طرفم به زبون میخوادم قول و قسمای دروغ ولی یه هفته نشده همونه باز اذیتم میکنه

هر چند ازش کینه ندارم فقط خوشحالم که دیگه تو زندگیم نیست