2777
2789
عنوان

ماکارونی

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ پس بیخیال فقط سیب زمینی میریزم

ته دیگشو سیب زمینی بزار

داخل ماکارانی هم گوشت چرخ کرده بریز دوست داری خوب تر بشه فلفل دلمه ای هم‌ نگینی خرد کن و داخل موادت بریز

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
تازه قورمه‌سبزی رو یک ساعت درست میکنم این بین ظرف هامو هم میشورم کلا وقت مو تو آشپز نمیگذرونم خوشم ن ...

من همه موادشو پخته و اماده میریزم جز گوشتشو 4 ساعت طول میکشه جا بیوفته چطور یکساعته میپزی به منم یاد بده 😢

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من سیب زمینی رو سرخ میکنم و بهش اضافه میکنم. نخود فرنگی رو هم از این نیم پز شده ها بهش میزنم. ولی ذرت تا به حال بهش نزدم

من اگر مرد بودم و دست زني را مي گرفتم پا به پايش فصل ها را قدم ميزدم و برايش از عشق و دلدادگي مي گفتم تا لااقل يك دختر در دنيا از هيچ چيز نترسد
با گوشت و پیاز و گوجه رنده شده. اگه دوس داری قارچ ته دیگشم ورق سیب زمینی بذار یطرف یکوچولو سرخ شه ب ...

نه دوس دارم بینش سیب باشه

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

سیب زمینی ذرت بزن سیب زمینی رم سرخ نکنی افتضاح میش نخودسبزفک نکنم جالب بش

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

ماکارونی یه غذای زمان بری هست...من خودم سیب زمینی نگینی...پیاز...یکم سویا...چرخ کرده وسوا سوا سرخ میکنم بعد قاطی میکنم بهشون ادویه ورب میزنم.لابه لای ماکارونی میزارم دم...دلم خواست ...حیف چرخ کرده نداریم...بعضی اوقاتم لوبیا سبزم میریزم خوشمزه میکنه.

من فقط مرغ و پیاز میریزم با ته دیگ سیب زمینی😋

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
تازه قورمه‌سبزی رو یک ساعت درست میکنم این بین ظرف هامو هم میشورم کلا وقت مو تو آشپز نمیگذرونم خوشم ن ...

خخخخ عزززززیزم

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
ماکارونی یه غذای زمان بری هست...من خودم سیب زمینی نگینی...پیاز...یکم سویا...چرخ کرده وسوا سوا سرخ می ...

باسینه ی مرغ یاتن ماهی,هم خوب میش

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
۴۰ دقیقه فقط باید دم بکشه چطور نیم ساعته🤔

من موادش جدا میزارم در کنار اینکه موادش درست میشه خود ماکارنی ابکش ودم میکنم برای همین 

کلا نیم ساعت یا 40 دقیقه زمان میبره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود