2777
2789

سلام نی نی سایتیها خوبید؟پایه اید راجع به قشنگترین مراسم و ایده هایی ک تو جشنها دیدیم حرف بزنیم؟

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ماه پیشونی موضوت جالبه منم مجردم امیدوارم این جا ایده های خوب بگن میام میخونم

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

یادمه عروسی پسرخاله همسرم. داماد سر عروس دلار میریخت.الان میتونه همسرش پز بده.😅

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

چند ماه پيش يك عروسي رفتيم كليپش فوق العاده بود مثل اين كليپ هاي كليشه گي هميشگي نبود يك قسمت هم پسره هم حرف زد ميگفت آرزوم بود توي لباس عروسي ببينمت ... خيلي خيلي فشنگ بود 

خدايا به اميد تو ❤️

یه جا دیدم عرکس واسه داماد رقص چاقو میکرد بعد داماد بعد از اینکه عروس کلی رقصید واسش زانو زد و یه تیکه طلا دقیق نمیدونم چی بود بهش داد.شما با این حرکات موافقید؟

چند ماه پيش يك عروسي رفتيم كليپش فوق العاده بود مثل اين كليپ هاي كليشه گي هميشگي نبود يك قسمت هم پسر ...

اخی چ قشنگ. میتونی دقیق تر توضیح بدی؟

ما جدیدا نا محرم ها رو نمیاریم سمت خانم ها برای كادو

به نظرم وقتی باید كت حجاب تنت كنی كه طرف نبیندت،چرا بیاد طرف خانم ها!؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
یادمه عروسی پسرخاله همسرم. داماد سر عروس دلار میریخت.الان میتونه همسرش پز بده.😅

البته من خودم از این کارا خوشم نمیاد ولی پز رو خوب اومدی😂

قبل از رقص عروس داماد اعلام شد بهیچ وجه کسی بلند نشه برا شاباش دادن ..از همه تشکر کردن و عنوان کردن هیچ مایل به گرفتن شاباش نیستن. ..خواهش کردن همه بشینن.فقط عروس و داماد رقصیدن خیییلی شیک بدون شلوغی و بلبشو وبی نظمی ..