2777
2789
برای هفتم تا دهم اگه ضعیف هستی من معلم عالی میشناسم آنلاین فشرده یادت میده مهارت انتقال مطلبش بینظیر ...

اخه من نمیخوام کل پایه رو یاد بگیرم

فقط اون قسمت هایی ک به ۳ سال دبیرستان ربط داره رو میخوام یاد بگیرم ..

دبیری که شما میگید دبیر کنکور هم هستن‌ ؟

💛🌼

دوازدهم

عزیزم یه استاد هس  تدریس میکنن سرچ کنید استاد سامانی نژاد شب امتحان دوازدهم

خیلی خوبه تدریسشون قواعد هم سرچ کنید میاد حفظشون کنید و درس رو برا خودتون خوب تحلیل کنید و نمونه سوال هم حتما کار کنید

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما استفاده کردید ؟ چند درصد زدید؟ البته اگه دوست داری بگو. برا منی ک عربیم‌ زیاد خوب نیست میتونه مف ...

عزیزم من تجربیم نهایی باهاش بلا ۱۹ گرفتم ولی دوستام انسانی بودن استفاده می کردن راضی بودن

ترابی

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

فلاح لا ؟ 🙁💔

النمیدونم

ولی ترابی الخیلی الخوب

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

التشکر‌ 💛

الموفق الباشی 3030

اخه من نمیخوام کل پایه رو یاد بگیرمفقط اون قسمت هایی ک به ۳ سال دبیرستان ربط داره رو میخوام یاد بگیر ...

ببین عربی که اصلا اینجوری نیست بگی به دبیرستان مربوطه یا راهنمایی دختر منم همین فکر رو کرد وقتی کلی نمره پایین آورد تازه فهمید باید از صفر یاد بگیره