2777
2789
منم از همین میترسم.پول ریز ریز خرج میشه آخرشم هیچ به هیچ

خب عزیز من شما یه حساب باز کن پولتو ببر بزار حسابت اون کارتم بزار تو صندوقت ک دستت نباشه خرج کنی.

الان طلا خریدن اشتباهه.

من قبل این ک دوباره بحث دلار و این چیزا پیش بیاد رفتم النگو خریدم گرمی ۱۶۰.

ولی همین روشی ک گفتمو انجام بده. تا دلار برگرده ب حالت نرمالش تو اصن میتونی بیشتر پول جمع کنی چیز خوبی بخری‌ 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عزیز من شما یه حساب باز کن پولتو ببر بزار حسابت اون کارتم بزار تو صندوقت ک دستت نباشه خرج کنی. ا ...

این چن مدته نه سودش میارزه نه ضررش.

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
چی خریدی با ده میلیون؟ چن گرم شد؟ گرمی چن خریدی قبل عید؟ اگه دوس داشتی بگو😄

گرمشو نمیدونم باید فاکتورش رو ببینم قبلا عکس گذاشته بودم ی تک پوش متوسط شد ۴ت یع ست گردنبند و انگشتر و گوشواره بقیه اش 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
گرمشو نمیدونم باید فاکتورش رو ببینم قبلا عکس گذاشته بودم ی تک پوش متوسط شد ۴ت یع ست گردنبند و انگشتر ...

مبارکت باشه. خوب خرید کردی که.هنچین گفتی که من فک کردم دیگه به ده میلیون چیزی نمیدن😁😁😁

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
مبارکت باشه. خوب خرید کردی که.هنچین گفتی که من فک کردم دیگه به ده میلیون چیزی نمیدن😁😁😁

ن بابا سرویسم خیلییییی ظریفه چن ماه پیش قیمت کردم چیزای خوبی دیدم

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه