2777
2789
عنوان

بیاید گند زدم😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2542 بازدید | 122 پست

ما جنوبيا همه غذاهامون تند آتيشيه

بگو بسبك جنوبي ساختم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دوتا قاشق شکر با دوتا قاشق ابلیمو بزن به خورشتت درست میشه من از این گندا زیاد میزنم اوستا شدم یگه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
ما جنوبيا همه غذاهامون تند آتيشيه بگو بسبك جنوبي ساختم

اخه مادرشوهرم چشاشو عمل کرده نباید زیاد ادیوه بخوره

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
ما جنوبيا همه غذاهامون تند آتيشيه بگو بسبك جنوبي ساختم

برا همین طبع همه اتشیه وگرمه خودمم جنوبیم  

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
یکی دوتا قاشق شکر با دوتا قاشق ابلیمو بزن به خورشتت درست میشه من از این گندا زیاد میزنم اوستا شدم یگ ...

شکر بزنم واقعا

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

يكم آبشو بيشتر كن رب هم بيشتر بزن بزار بيشتر بمونه

البته مرغاش آب ميشه يكم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی