2821
2789
عنوان

کسانی که تو ترکیه زندگی می کنن . لطفاً بیایین . سوال دارم .!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 55645 بازدید | 379 پست
من وکیل خووب سراغ دارم پیج hodhod_me سر بزن حتما

دیگه لازم ندارهـبیا کامنتهارو بخون،گلم😭

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
سوار هواپیما تهران به ارومیه شدن سال ۸۹ سقوط کردن فوت شدن تو یه پستش چندروز قبل سفرشم پرسیده بود با ...

این تاپیک مال ۱۰سال پیشه یعنی؟ده سال پیش فوت شدن؟😭

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامان.ترنم روحت شاد..😭فرصت نشد بری ترکیه😭خدا رحمتتون کنه...خانمها برای شادی روح استارتر سابق،و خانوادش صلوات بفرستید..

آره عزیزم 

ممنونم عزیزم😭

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792