2777
2789
عنوان

کرج صدا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره زر زدن😂چیزی نزدن

خداروشکر😊

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

امین فردین دیگه خره کجاس؟؟؟ چند بار کرجی ها گفتن همچین چیزی نیس.. انگار دوس دارید تفرقه بندازید و مر ...

چی میگی من خودم کرج زندگی میکنم اومدم شمال همچین چیزی گذاشت ترسیدم به هرکی زنگ میزنم حواب نمیده گفتم اینجا بپرسم اگه به ترسه همه میترسن

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

من کرجم خدود یک رب پیش یه صدای امد در اتاقم لرزید فک کردم زلزله است

ولی شبیه انفجار نبود چون موقع جنگ حدود بیست بار صدای انفجار شنیدم میتونم تشخیص بدم

و خدا معجزه میکند !🌱💛

نگاااا حالا همه جون دوست شدن😂من امشب داغونم

ببخشید بد حرف زدم عذاب وجدان گرفتم حلالم کن🤣🤣🤣😭♥️🫂منم دل خوشی ندارم روزام همش تکراری 

تنهایی .. اما نمی‌دونم ب چ امیدی دارم ادامه میدم

بازم اگ چیزی بشه دوست ندارم کسی چیزیش بشه دوستدارم خودم زودتر بمیرم

دنبال حس شششم هر جا ديدين منو تگ كنين😂✨🫶🏻

ببخشید بد حرف زدم عذاب وجدان گرفتم حلالم کن🤣🤣🤣😭♥️🫂منم دل خوشی ندارم روزام همش تکراری تنهایی .. ...

ن عزیزم چ حرفیه

منم نمیخوام خدای نکرده کسی آسیب ببینه

امشب حالم بده فقط همین

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
شاید پدافند تست میکنن

میگم نمیشع ب جای کرجیا رو سر دشمن تست کنن؟

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت