2777
2789
عنوان

ی توصیه به من کن

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 21 پست
جدی ؟ موثر هست یا اینم ی خرج اضافه س؟

سعی کن که روزانه بخونی اما باور کن دکترا خوندن تو دانشگاه تهران مسیرهایی برات باز میکنه که باورت نمیشه من خودم زندگیم سراسر چالش بوده اما بعد از اینکه رفتم برای دکترا تهران همه چی چرخید 

سعی کن که روزانه بخونی اما باور کن دکترا خوندن تو دانشگاه تهران مسیرهایی برات باز میکنه که باورت نمی ...

جدی ؟ حدودا چند روز در هفته کلاس هست و لازمه تهران باشم؟ آخه من تازه بخاطر آرامش و دور بودن از آزار های همسر سابق اومدم شهرستان‌ واقعا آرامش خوبی هم دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سعی کن که روزانه بخونی اما باور کن دکترا خوندن تو دانشگاه تهران مسیرهایی برات باز میکنه که باورت نمی ...

مدرک زبان هم میخواد ؟ چیا امتیاز داره ؟ میخوام ازمون MSRTشرکت کنم

[QUOTE=398738268]جدی ؟ حدودا چند روز در هفته کلاس هست و لازمه تهران باشم؟ آخه من تازه بخاطر آرامش و دور بودن از آزار ...[/QUOTE برای ما دو روز در هفته بود سال اول بعدم که خوب آزمون زبان و جامع و رساله هست دانشگاه رفتن نمی‌خواد اگر عملی و آزمایشگاهی نباشه معمولا البته اما روی سخنم اینه شما تو محیط دانشگاهی بزرگ باشه اگر تهران اذیت میشی و دانشگاه مرکز استان خودت هم بزرگه برو اونجا

مدرک زبان هم میخواد ؟ چیا امتیاز داره ؟ میخوام ازمون MSRTشرکت کنم

مدرک زبان نمی‌خواد قبول شدید تا ترم چهار میتونید ارایه کنید بعضیا دیدم دیرتر هم دادن اگر تهران باشید که آزمون خود دانشگاه تهران هست آب خوردن یه ماه بخونید قطعا قبولید شنیدم مشهد هم آزمون مشابهی داره

چقدر عالی . برای مصاحبه چی میخواد ؟ مقاله اینا میخواد ؟

مقاله خوب امتیاز بالایی داره اما خوب من دیدم با مقالات فارسی و کنفرانسها هم بچه ها قبول شدن رتبه کنکورشون بالا بوده