2777
2789
من تو رابطه بودماون آسیبی نزد خودم نمیخوندم زیاد

خب همین یعنی آسیب خوشگلم😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میرم مدرسه تا ساعت یک ظهر نمی‌دونم چجوری هم به مدرسه و درستش برسم هم به جمع بندی دهم یازدهم نظرت ...

دیگ زیر هفت ساعت نباید بخونی 

اکه میخوای برسی 

با بودجه قلم چی برو جلو وگرنه کلا عقب میمونی 

🪴🌱همه بهانه ها دروغ‌اند هر که بخواهد می‌تواند…

اگه فرد همراهی باشه ب نظرم میتونه مثبت باشه پیشرفتت

من پارسال چیزی نیوردم ولی از همون موقع ک باهاشم امسال میرم دانشگاه البته اونم مث من بود

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 
بله ولی اگر پارتنرت خیلی خیلی خوبه بت کمک میکنه خوبه

خوب ک هس 

معلمه و انگیزه اینا هم میده 

رابطمونم یک ساله اس 

ولی وقت ذهنمم گرفته 

اگه فرد همراهی باشه ب نظرم میتونه مثبت باشه پیشرفتتمن پارسال چیزی نیوردم ولی از همون موقع ک باهاشم ا ...

یعنی میگی باهاش صحبت کنم شرایطو درک کنه ؟

یعنی میگی باهاش صحبت کنم شرایطو درک کنه ؟

اره اگه حس میکنی میتونه ک پشتت باشه

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself