2777
2789
عنوان

ادما بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه این خانوم منو می ببینه بیشتر میچسبه به شوهرم

بچسبه مهم شوهرته که محلش نزار ه.تو همش کنارشی باهاش خوب باش مخصوصا تواین شرایط غر غر نکن.اگه حتی چیزی هم باشه به روش نیار که قبحش نریزه مدرک ازش جمع کن بعد وارد عمل شو.ولی جلو جلو حتی حرف درمورد اون زنه نزن که چکار کرد.طوری رفتار کن که برات مهم نیس دور بر شوهرت موس موس میکنه مثلا تو به شوهرت اعتماد داری.از اونطرف شوهرتو بالوندی ومهربانی جذب خودت کن

بچسبه مهم شوهرته که محلش نزار ه.تو همش کنارشی باهاش خوب باش مخصوصا تواین شرایط غر غر نکن.اگه حتی چیز ...

من شوهرم همش میگه من بخاطر تو ب اونا سلام نمیکنم گفتم سلام کن مگه من گفتم سلام نکن 

من شوهرم همش میگه من بخاطر تو ب اونا سلام نمیکنم گفتم سلام کن مگه من گفتم سلام نکن

واقعا هم همینطوره.به حرفای زنای اینجا بخوای عمل کنی دوهفته نکشیده باید طلاق بگیری وتمام

بچسبه مهم شوهرته که محلش نزار ه.تو همش کنارشی باهاش خوب باش مخصوصا تواین شرایط غر غر نکن.اگه حتی چیز ...

اونا خیلی میان میچسبن ب شوهرم 

حتی مم کنار شوهرم بودم اون شروع کرد ب دست دادن 

میخواد بره باهاش بره ولی منو بازی نده

یعنی چی بره.زندگیتو با چنگ ودندون نگه دار.اگه اون از این زنای خونه خراب کن باشه ازخداش هم هست که تو زندگیت خراب بشه.میدون باز بزاری براش

یعنی چی بره.زندگیتو با چنگ ودندون نگه دار.اگه اون از این زنای خونه خراب کن باشه ازخداش هم هست که تو ...

پس چکار کنم  نمیتوتم خودمو بکشم وقتی خدا نکرده اگه شوهرم بخواد اونو خوب بره من براچی زندگی ک شوهرم ب یکی دیگ علاقه داشته باشه  چنگ دندون نگهدارم