2777
2789

خیلی اعصابم خورد شد

دلم می خواد درددل کنم

ینی چی که دانشگاه آزاد رشته پرستاری آسونه و همه با رتبه صد هزارم قبول می شن چون فقط پوله و پولیه؟

اصلا شما می دونین ما با چه بدبختی تونستیم قبول شیم؟؟درسته بله دولتی خفن تره ولی ما هم رتبه مون یه مقدار از دولتی ها بالاتر بوده ینی تفاوت آنچنانی نداشتیم 

درسته دانشگاه آزاد پول می خواد ولی شما نمی دونین چقدر بچه های کلاس ما شبا می رن اسنپ یا کار می کنن واسه این که شهریه دانشگاه شون رو بدن؟؟

اصلا وقتی خبرندارین یکی شرایط زندگیش چی بوده چطوری قبول شده بی جا می کنین نطر می دین و میاین طرفو دلسرد می کنین که نه بابا کار شاخی نکردی دانشگاه آزاده دیگه چون خودتون هیچی قبول نشدین دلیل نمیشه همه رو خورد و خوار کنین 

شما اصن رتبه و تراز طرفو دیدین؟؟

بیخیال در دهن مردم همیشه بازه

اتفاقا ازاد خوبه چون تعهد نداری و مدرکت آزاده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امسال با رتبه ای آزاد قبول شدم که پارسال خیلی بدتر از من دولتی روزانه آورده بود بعد همکلاسی من که هیچی حالیش نیست چون سهمیه داشت و مامانش عضو هیأت علمی دانشگاه بود روزانه آورد مدیریت بازرگانی اینه ذات سهمیه آنقدر درسش بد بود که دبیرا به این میگفتن تو هیچی قبول نمیشی ولی با پارتی و سهمیه قبول شد من بدبخت نه 

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

من امسال با رتبه ای آزاد قبول شدم که پارسال خیلی بدتر از من دولتی روزانه آورده بود بعد همکلاسی من که ...

منم سهمیه و پارتی نداشتم اصلا تو ی شرایط و مشکلات زیاد خانوادگی به بدبختی قبول شدم ولی ی قرمساق پیدا میشه می گه دانشگاه آزادی دیگه پول می دی

منم سهمیه و پارتی نداشتم اصلا تو ی شرایط و مشکلات زیاد خانوادگی به بدبختی قبول شدم ولی ی قرمساق پیدا ...

منم بخدا خیلی ها همین آزاد این رشته من رو هم نیاوردن  اصلا نهایی رو افتادن بخدا که من اگه پارسال کنکور میدادم دولتی میاوردم امسال تعداد سهمیه ای ها خیلی زیاد بود بشدت پارسال رتبه خیلی خیلی بدتر از من همون رشته ای که من می‌خواستم آورد روزانه مامانم میگه حکمتی داشته چی بگم والا ولی دلم گرفت دیدم طرف با سهمیه و هیچی حالیش نیست رفت دانشگاه دولتی کاش یه چیزی حالیش بود حداقل دلم نمی سوخت میگفتم خودش هم تلاش کرده

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

منم بخدا خیلی ها همین آزاد این رشته من رو هم نیاوردن اصلا نهایی رو افتادن بخدا که من اگه پارسال کنک ...

ناراحت نکن خودتو قضیه این سهمیه و پارتی همیشه هست و برای همه مون وجود داره

پرستاری آزاد و هر رشته پیراپزشکی یا پزشکی آزاد با کنکوره و رتبه خوبم میخواد و فقط یکم بالاتر از دولتیه ولی خیلیا اینو نمیفهمن فکر میکنن کلا با پول و بدون کنکوره😐

تازه دانشگاه های تاپ آزاد ممکنه رتبه بهتری بخوان نسبت به دانشگاه های دولتی شهرای کوچیکتر

کسی چرت و پرت میگه بهت حسوده ، بیخیالش بهش فکر نکن

امشب تو فنجونای زیبا چای خوردیم و همه کنار هم نشستیم، خیلی خوش گذشت ماریلا! امشب فهمیدم یه آدم می تونه خوشبخت باشه حتی اگر توی یه زمستون سرد باشه و موهاشم قرمز باشه، جالب نیست؟!