2777
2789

برو مرکز مشاوره بهارنکو

ملاآخر کوچه ملاصدرا 10

زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شیراز

اساتید خوبی دارند

هرچند وقت یکبار هم کارگاههای رایگان آموزشی برگزار میکنند

من الان برای انتخاب همسر دارم اونجا میرم😊

اینم اینستاشون

https://www.instagram.com/baharnekou/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها مراقب باشید به همه روانشناسا نگید  دکتر چون اکثرا فوق لیسانسن و دوس دارن دکتر باشن ولی نیسن 😉 و بلاخره مهمه کسی که ۶ سال درس خونده با اونیکه ۱۰ سال خونده مثل اینکه بگیم یه پرستار در حد یه دکتر میدونه 😄

دکتر نرگس قربانی رو قبولش دارم خیلی خوب بود

تابلو داری خودتو تبلیغ میکنی خانم قربانی کارشناس ارشدی به خودتم میگی دکتر؟!! دروغ میگی خودتونم باور میکنید؟ من که اومدم پیشتون ناراضی بودم ببخشیدا

تابلو داری خودتو تبلیغ میکنی خانم قربانی کارشناس ارشدی به خودتم میگی دکتر؟!! دروغ میگی خودتونم باور ...

چی میگی شما خانم؟؟؟ من که یه نظر دادم خب شما می تونین نظر منو قبول نکنین! فکر کنم مشکلاتی دارین شما که اینطوری صحبت می کنین! یه طور توهم توطئه!

تابلو داری خودتو تبلیغ میکنی خانم قربانی کارشناس ارشدی به خودتم میگی دکتر؟!! دروغ میگی خودتونم باور ...

چی میگی شما خانم؟؟؟ من که یه نظر دادم خب شما می تونین نظر منو قبول نکنین! فکر کنم مشکلاتی دارین شما که اینطوری صحبت می کنین! یه طور توهم توطئه!

برو مرکز مشاوره بهارنکو ملاآخر کوچه ملاصدرا 10 زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شیراز اساتید خوبی دار ...

ببخشید کدوم کارگاه ها رو رفتید؟

بهترین استاد به نظرتون کدوم بود؟

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
چی میگی شما خانم؟؟؟ من که یه نظر دادم خب شما می تونین نظر منو قبول نکنین! فکر کنم مشکلاتی دارین شما ...

فکر کنی مشکلاتی دارم ؟! توهم توطئه ؟!!!! کاملا حرفات شبیه روانشناسای بی سواده !!!! پس کاملا معلومه که اکانت فیک ساختی تا خودتو تبلیغ کنی!!! متاسفم

چی میگی شما خانم؟؟؟ من که یه نظر دادم خب شما می تونین نظر منو قبول نکنین! فکر کنم مشکلاتی دارین شما ...

کر کنی مشکلاتی دارم ؟! توهم توطئه ؟!!!! کاملا حرفات شبیه روانشناسای بی سواده !!!! پس کاملا معلومه که اکانت فیک ساختی تا خودتو تبلیغ کنی!!! متاسفم! بچه ها مراقب باشید!!!!!