2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به چشم منبع درامد نکاه کنی به درد نمیخوره اما اگر میخوای سه ماه استراحت داشته باشی ساعت کاریت کم باش ...

بنظرم دبیری چون با بچهای ۱۵ سال به بالا در ارتباطی بنظرم راحتتره نسبت به ابتدایی ها و اینکه فک کنم دبیر ها ۳ روز میرند مدرسه! 

حدودا ۲۰ تومن اینا حقوقشه ولی خب تایم خالی خیلییی داره یعنی شما میتونین دو برابر حقوقتو با کلاس خصوص ...

کلاس خصوصی کسی نمیاد  دیگه بخاطر اینکه الان پر شده از کلاس آنلاین و آموزشگاه های کنکور و...

خدا رو شکر. سختی داره ولی از هیچی بهتره. به قول مامانم تو تا ساعت یازده میخواستی بخوابی حالا تا دواز ...

دقیقا من الان لیسانس دارم ولی خب دوست دارم یه شغل آروم و بی دغدغه داشته باشم که ۶ ساعت بعد از کار رو برم با خیال راحت زندگی کنم 

دقیقا من الان لیسانس دارم ولی خب دوست دارم یه شغل آروم و بی دغدغه داشته باشم که ۶ ساعت بعد از کار رو ...

معلمی خوبه دیگه. از ساعت ۱۲ و نیم تا فردا راحتی. پنجشنبه و جمعه، کل عید، کل تابستون. بنظرم بهترین شغله. من که اصلا حال ندارم تابستون توگرما برم سرکار😂