2777
2789
عنوان

خواهر شوهره موزی

| مشاهده متن کامل بحث + 5353 بازدید | 109 پست
من خیلی وقته رابطمو باهاش کم کردم. ببین من خودم یه ادمی هستم ک اصلا خشک نیستم. در حدو اندازه میگم و ...

هیچ وقت به خاطر خانواده ها دعوا نکنبن اصلا ببه همسرت منتقل کن 

اونم ازیناس که با ادای شیطونی و شوخی حرفشو بزنه کرمشو بریزه 

گروه قرمز وزن شروع۹۶.۶۰۰ وزن چالش ۸۶ کیلو ورن هدف ۷۰ 

عزيزم ناراحت نشو،اين چيزا طبيعيه،چون خيلي به داداشش علاقه داره براش سخته ببينه كه اون عاشقانه كسيو دوس داره،هميشه اوايل نامزدي اين چيزا پيش مياد،به مرور براش عادي ميشه،تو خوشحال باش كه شوهرت هواتو داره و اصن برات مهم نباشه،كسي كه اذيت ميشه اونه نه تو،چوا ديگه همه كَس شوهرت تويي

سعدی فقط اونجاش که میگه: سگ از مردمِ مردم‌آزار ، بِه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم ناراحت نشو،اين چيزا طبيعيه،چون خيلي به داداشش علاقه داره براش سخته ببينه كه اون عاشقانه كسيو د ...

خب مگ خودش ازدواج نکرده.اگ مجرد بود باز یچیزی. ولی با وجود شوهر و دوتا بچه باز اینکارارو میکنه.

مشکله واسم وقتی شوهرم میگه گل سر سبده ما اونه. از چشم اون بیوفتی ینی از چشم همه خانواده افتادی. از چشم خانواده هم ک بیوفتی ینی از چشم من افتادی. خیلی ناراحتم. خیییلی

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
هیچ وقت به خاطر خانواده ها دعوا نکنبن اصلا ببه همسرت منتقل کن  اونم ازیناس که با ادای شیطونی و ...

اخه مشکل اینجاس ک من با خواهر شوهره مشکل دارم باهاش سنگین تا کنم شوهرم فک میکنه من چش دیدن اونو ندارمو اون خوبه من بدم. بحث میکنه ک تو فلانی تو حسودی تو چشم دیدنشو نداری. واسه همین مجبورم ک دلیلشو بگم چرا و چیشده .و بگم ک فلانی چیکار کرده. 

در این صورتم بازم یا دلخور میشه یا بحث پیش میاد.میترسم اون در الویتش باشه.

اره اون همه چیزشو با شوخی میپرونه یا یجایی گیرت میاره بچزونه.

منم و سادم اصلا زبونم نمیچرخه ب بد گویی ب کسی. از این ب بعد بجاش جواب میدم.

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…