2777
2789
آره دقیقا درسته اون زرنگه من ساده م خب از کدوم ویژگی های اخلاقیم خوشش میاد؟

کیوتی بامزه ای  همچیتو دوست داره هر کار میکنی بامزه دیده میشه حیونارو گیاهارو دوست داری این ویژگی هارو دوست داره

از ذوقت خوشش میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم میخونم ولی مثلا یک شب در میون این طورها ولی وقتی میخونم فرداش معمولا روز خوبیه روز پربرکتی م ...

خوش بحالت نماز شکر ۲رکته من هر وقت میخونم زندگیم بدون اتفاق بد پیش میره من رازیم پیشنها میکنم 

نه گلم کلا من هیچ وقت هیچ دوستی دوست ندارم داشته باشم بجز خدا و مادرم چون همه انسان ها حسودی آدمو می ...

ی چیزی میگم ناراحت نشو آن دخترام مثل تو آن فقط مسیر زندگیشون فرق داشت و اینکه تو بگی آدم بدیه ادمای بدسر راحت قرار میگیره آنجوری نگو تو آدم خوبی باشی خدام برات بهترینارو میاره 

مادر ک عالیه قدرشو بدون

مدتیشن زیاد انواع من اینو انجام میدم فیلم دریا رو میزارم تمرکزم رو موج هاس اولاش سر درد میگرفتم الان حس خوب فقط از ۵دقیقه شروع کن من الان بدون فکر کردن میتونم ۲۰دقیقه نگاه کنم 

اره دوست داره اره میاد اره میکنی

رنگ لباسم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چه خوووب حتمنننن میخونمدو رکعت معمولی مثل نماز صبح؟

اره بخونم من واقعا رازیم  

نیت نماز شکر باشه و یک چیزو انتخاب کن برای آن نمازو بخون مثلا سلامتی  رکت اول عادیه تو روکوع و سجدش باید بگید( الحمدو لله شکراًشکراً و حمدا)

رکت دوم حمد کافرون بعد تو رکوع سجدش (الحمدو لله شکراًشکراً و حمدا)

بعد شهادتین سلام 

خواستی برای اطمینان ی گوگل بزن

ابی بنفش صورتی

نه گلم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️