کاش منم نمیدونستم،بابا پدرم در اومد از اول ماه قتاعت کردن قناعت کردن قناعت کردن
من با اینکه گاهی میدونم شوهرم تاسر برج پولش کم مونده بازم چیزایی که لازم داشه باشمو میخرم اصلا به روی خودم نمیارم که دستش خالیه.چون بعضی وقتا میگه تاسربرج هیچی واسم نمونده بعد یه دفعه یه خرج الکی میکنه میدونم دروغ میگه که من کم خرج کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
من با اینکه گاهی میدونم شوهرم تاسر برج پولش کم مونده بازم چیزایی که لازم داشه باشمو میخرم اصلا به رو ...
شوهرمن واقعا حقوقش کمه کفافمون نمیده
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
خیلی ناراحت میشم از دست شوهرم انگار میخوام پولاشو ازش یگیرم ازم مخفی میکنه.درصورتی ک من هرجی بگم میخ ...
اتفاقا بهترین کار همینه.اگر خرید خونه با زن باشه خیلی سخته.همش میخوان بگن پولارو چیکار کردی کم خرج کن و ...تازه خرید کردن کارخیلی سختیه.بعضی مردا نمیگن چقدر درآمد دارن که زنشون واسه پولاشون نقشه نکشه.مهم نیست.مهم اینه که شماهرچی بخوای میخره