2821
2789
بازم خوبه ، به این فکر کن شما از خیلی ها جلوتریکلاس خصوصی بگیر و مهارتت رو ارتقا بده اون وقت در امد ...

رشتم جوریه که کلاس خصوصی نمیتونم بزارم

با بچه های ابتدایی هم اعصابم نمی‌کشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم معلمم کل حقوقم برای قرعه کشی خانگی اینا میره تازگیا گوشی ام خریدم قسطی . هزینه های روزمره هم داشه باشم همسرم هست ....امسال سال سوم تدریسمه از اولش کلا ۳۰ گرم طلا پس انداز کردم و یه گوشی ۴۵تومنی خریدم و ۷۰ تومنم رو پول ماشینمون کمک کردم🤭😅 خدابده برکت😊😊🥰

سلام نه سابقه نداشتم نمره من بالا نبود شرکت کننده ی ضریب دار برا جایی که من شرکت کرده بودم شرکت نکرد ...

خیلی خوب شد

انشالله که موفق باشید

اگه ضریب دار بود کارتون سخت میشد

شما کسی می‌شناسید که با ضریب دار رقیب باش و قبول بشه

تو مصاحبه تمرکزشان رو ضریب بود یا نمره کتبی ؟

الهی گاهی نگاهی

خیلی خوب شدانشالله که موفق باشیداگه ضریب دار بود کارتون سخت میشدشما کسی می‌شناسید که با ضریب دار رقی ...

اره دوسه تا از دوستام هم قبول شدن 

توی مصاحبه استرس نداشتن ، مهارت تدریس، فن بیان ، خودکنترلی در شرایط سخت بیشتر مد نظرشون بود 

اره دوسه تا از دوستام هم قبول شدن توی مصاحبه استرس نداشتن ، مهارت تدریس، فن بیان ، خودکنترلی در شرای ...

ازمون قوه قضائیه مثل ازمون آپ سهمیه ۴۰ نمره ای برای کتبی و مصاحبه گذاشتن بیشتر هم مد نظرشون شاغلین هست 

بنظرتون امیدی هست

حالا کتبی هیچی اما ۲۰ نمره مصاحبه چکار کنیم

الهی گاهی نگاهی