2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا من هرچی معلم داشتم پولدار بودن و راضی😂خودشون ام با حقوق خودشون زندگی رو ساخته بودنمعلم اقا هم د ...

نمیدونم والا

من که خودم ۶ساله حقوق میگیرم به جز طلا چیز دیگه ای نخریدم

اونم تو خرید طلاها کلا همسرم کمک کرده و بیشترشو اون پولشو داده

من که حقوقم ۱۴ تومنه۴ تومن کرایه میدمبقیشم فقط خرج خورد و خوراک میشه

معلمی؟

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

من معاونم 

حقوقت اونقدرا نیست که بتونی آپارتمان و ماشین آنچنانی بخری 

اونایی هم که دارن قدیمی هستن یا شوهراشون پولدارن باهم خریدن

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

اگر چیزی لازم داری بخر و بقیشو پس اندازکن،مثلا این ماه چنددست لباس زمستونی و پاییزی بخر ماه بعد ک نمیخای باز بخری،پولتو طلابخر

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
به نظر خودمم همینه ولی تقریبا همه ی همکارام ماشین خوب دارن چندتاشون آپارتمان خریدن دادن اجاره

ببخشید میپرسم معلم چه پایه ای هستین حقوقتون چقدره هفته ای چند روز سرکارید اگه دوست دارین بگین

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

ببخشید میپرسم معلم چه پایه ای هستین حقوقتون چقدره هفته ای چند روز سرکارید اگه دوست دارین بگین

دبیر هستم کلاس ۷ تا ۱۲ تدریس دارم 

حقوق هنوز ندارن آخر برج میدن هنوز نمیدونم چقد بدن

بله عزیزم

من فکر میکردم معلمانی که راهشون دوره یه پولی هم واسه کرایه ماشین میدن بهشون

درضمن ان شائ الله موفق باشی،من خیلی دوست دارم معلم باشم ولی نشد امیدوارم شماها ک قسمتتون شد موفق باشید و باعشق بچه هارو تربیت کنید 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
دبیر هستم کلاس ۷ تا ۱۲ تدریس دارم حقوق هنوز ندارن آخر برج میدن هنوز نمیدونم چقد بدن

هفته ای چندروز کلاس دارید؟