2777
2789
عنوان

فراهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 28 پست
من درباره کارنامه خرد خیلی سرچ کردم ،تو نی نی سایت تاپیک هایی بود که تعریف افراطی شده بود،ادم شک‌ می ...

فیزیکش باباخانی

شیمیش پلوئی

هندسه گسسته و امار رها مسیح 

حسابان دوتا استاد داره که من بابازاده رو برداشتم

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میگی ؟؟!!چطوره راضی هستی؟!من تهران نیستم .به نظرت انلاین خوبه بگیرم ؟

من خودم انلاین میبینم . 

استاد شیمیش خیلی خوبه دکترای شیمی داره با علمه ولی نمیدونم چرا من باهاش نمیتونم ارتباط بگیرم

هندسه و گسسته و امارش خانوم مسیح فوق العادس

حسابان یا همون ریاضی که با بابازاده برداشتم عالیه 

فیزیکشم خوبه ولی سطح بالاتدریس میکنه یعنی اگه خیلی ضعیفی بدردت نمیخوره

میشه بیشتر راهنمایی کنی،تست و مشاوره و...اینا هم همزمان داره؟

اگه پکیج طلایی یعنی برای همه دروس بخری ، ماهی دوبار ازمون داره ، شنبه ها مشاوره ی گروهی داره یعنی مشاور شخصی بهت نمیدن ولی اگه بخوای باید پول بدی مشاور شخصی برداری 

نحوه ی تدریسشون اینجوریه که تا اسفند یا نهایتا فروردین درسو تموم میکنن

ماه خرداد با توجه به برنامه امتحانات که نهایین میان کلاس میزارن برا هر درس مثلا 5 یا 6 جلسه و توش فقط و فقط نمونه سوال تشریحی حل میکنن

قبل کنکورم همایش تست و .. دارن

جزوه هاشون خیلی خوبه 

باباخانی یعنی استاد فیزیک تستاش سطح بالان

از من میشنوی با استاد بابازاده کلاس بردار و با سلامیان برندارچون بابازاده جزوه ش پرررر سواله و بانک تست هم در اختیارت قرار میده

مسیح ( هندسه گسسته امار ) عالیه تستاش خیلی خوبن

پلوئی تستاش کمن ولی نحوه تدریسش خیلی خوبه حیف که من باهاش ارتباط نمیگیرم 

و اگه تجربی ای از بچه های تجربی موسسه شنیدم استاد زیستشون خیلی خوبه

نه تو نی نی سایتم یه تاپیک بود 16 صفحه رفته بود جلو همه میگفتن خراب کرده . یکی فراهانیو گفتن یکی کرم ...

گلم در طول سال کنکوریا ازمون قلمچی میدن و تست خیلی سبز میزنن اگر اون تستارو بتونن بزنن یعنی رو کنکورم جواب میده وقتی تا موقع خوده کنکور نتونستن بفهمن ک روشا جواب میده یا نه یعنی هیچ تستی کار نکردن پس وقتی تست کار نکردی کنکور رو ام خراب میکنی ربطی به استادت نداره

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

گلم در طول سال کنکوریا ازمون قلمچی میدن و تست خیلی سبز میزنن اگر اون تستارو بتونن بزنن یعنی رو کنکور ...

بله حق با شماست چون من شیمیم ضعیفه میخوام ویدیو های استادی رو ببینم که بتونه بکشتم بالا . خودمم سعی میکنم تست زیاد بزنم و بخونم

بله حق با شماست چون من شیمیم ضعیفه میخوام ویدیو های استادی رو ببینم که بتونه بکشتم بالا . خودمم سعی ...

این استادایی که معروف شدن الکی اسمشون نیومده بالا، حتما یه علمی دارن... مطمئن باش اگر کاملا طبق برنامه پیش بری درصدای خوبی میزنی

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

این استادایی که معروف شدن الکی اسمشون نیومده بالا، حتما یه علمی دارن... مطمئن باش اگر کاملا طبق برنا ...

بله درست میفرمایید . مرسی عزیزدلم