2777
2789
عنوان

درصد فیزیک

666 بازدید | 20 پست

بچها لطفا کسایی که کنور بالای ۶۵ زدن فیزیکو و نهایی ۱۹.۵ به بالا گرفتن بگن با کدوم‌اساتید نتیجه گرفتن‌هم نهایی هم کنکور

میخوام هم نهایی ۲۰ بگیرم‌خم ‌نکودر درصد ۷۰ بزنم با روش تستی ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم ببخشید تو تاپیکت پیام میذارم خودم نمیتونم تاپیک بزنم

بچه ها من بسته سالیانه دوازدهم استاد جشانی رو دارم خیلی خوب توضیح میدن و سوالای خوبی از اسید و باز حل میکنه امسال توی سایتش میده ۲.۸۰۰ ولی من بسته پارسالشو میدم ۱.۴۰۰ 

شیمی تغییرات نداشته محتوا همونه 

اها سالیانه جامع فقط؟ یعنی دوره تیپ و تست و اینارو ندیدی همون سالیانه کنکور و نهایی رو جمع کردی؟

اره سالیانه جامع فقط 

نه تیپ و تست رو وقت نکردم ببینم چون برای بقیه درس هام مثل زیست و شیمی نکته تست میرفتم…

اره سالیانه جامع فقط نه تیپ و تست رو وقت نکردم ببینم چون برای بقیه درس هام مثل زیست و شیمی نکته تست ...

ولی خیلی خوب زدی ک

یعنی میشه‌منم ازش نتیجه بگیرم؟؟

انقدر میکن فلانه شجاعی بهتره اینا موندم اصلا

شنا خودت چقدر کار میکردی بیشتر تاثیر تست زیاد بود یا قضاتی‌تاثیر داشت واقعا؟

ولی خیلی خوب زدی کیعنی میشه‌منم ازش نتیجه بگیرم؟؟انقدر میکن فلانه شجاعی بهتره اینا موندم اصلاشنا خود ...

مرسی اره بیشتر هم می‌شد بزنم ولی دیگه ترجیح دادم شیمی رو هم خوب بزنم 

من شجاعی فقط یه همایش نهایی ازش دیدم خوب بود اونم ولی قضاتی رو باز ترجیح میدم خودت یه جلسه ببین از هر دو هر کدوم راحت‌تر بودی انتخاب کن 

من خودم تست میزدم بانک تستش رو زدم، نشر الگو زدم، میکرو زدم ولی خب همش رو با روش های قضاتی حل کردم دیگه قضاتی تاثیر داشت به نظرم 

قضاتی هم روش تشریحی میگه هم تستی؟

تستی که میگه برای تشریحی هم کلاس میذاره جداگانه پارسال که اینطوری بود ولی من خودم برای نهایی کامل فرمول بیست حل کردم با سوال های مشابه امتحان نهایی ماز و خیلی سبز برای نهایی کنارش خودت باید تشریحی کار کنی 

تستی که میگه برای تشریحی هم کلاس میذاره جداگانه پارسال که اینطوری بود ولی من خودم برای نهایی کامل فر ...

چقدر عالی 

تشریحی فرمولاشو از کجا کاررمیکردی؟

ببخشید میتونم بپرسم بقیه درصداتو؟شیمی زیست ریاضی..