2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 85 پست
دوستمون قبل بارداری دنبال درمان بوده که باردار شه.... یعنی دلش می‌خواسته اما الان افسردگی بارداری گر ...

ان شا الله که خوب بشم ولی واقعا ارزو می کردم بر می گشتم به ۹ ماه قبل و همون زندگی قشنگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم مث من به سن فکر می کنی.باور کن پسر این قدر غصه نداره زن بگیره دیگه مادر و پدر نمی خواد

بعضی وقتا فکر میکتم آره ولی من خانمی میشناسم تو۴۵سالگی بچه دار شد الان سه تا دختر کوچک داره اصلا دیگه فکر بد نکن خدا بزرگه سرنوشت هر بچه هم خدا میذونه چطور بنویسه یه مادر ممکنه تو سن ۲۰سالگی فوت کنه قرار نیست همه مثل هم باشن 

ببین شماره ۱۴۸۰مشاوزه رایگانه زنگ بزن خیلی کمکت میگنن

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم مثل پسره دوتاشون میرن پی زندگیشون مردم ۳۷ سال تازه ازدواج میکننسن ازدواج سن بچه اوردن فرق کرده ...

دور اطراف من یا اصلن بچه ننمی خوان یا تا حداکثر ۳۳ و ۳۴ بچه آوردن 

خودم پسر دارم .۳ تا برادرم دارم .ولی پسر از فوت مامانش خیلی اذیت نمی شه .دختر لطیفه مادر می خواد .من ...

شما از کجا میدونی عمرت کمه بابا شاید تو سرنوشتت ۹۰سال عمر باشه چیه این فکرا من یه خانم میشناسم ۴۲سالشه دخترش شوهر کرده یه پسر داره الان هم یه دختر کوچک داره بسته منفی بافی نکن پاشو وسایلت بچت آماده کن به سال دیکه این موفع فکر کن بچت یک سالشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واااا یجوری گفتی بخدا فکر کردم ۵۰ سالتهچقد خودتو پیر فرض کردی!!!!هم سن های تو هنوز ازدواج نکردن....

می ترسم دختر من هم هزدواج نکنه تنها و بی پناه بشه .یا یه همسر بد بکنه .نمی دونم .می گم زندگی خیلی بیخوده من فوقش ۳۰ سال دیگه سر پا باشم چرا باید بچه می آوردم .دلم به مامان و بابام خوش بود زندگی می کردم الان چی .خودمم نمی تونم جمع کنم 

الان فکر می کنم کار بیخودیه .مردم الان همه تک بچه دارن ..هیچ کس به دومی فکر نمی کنه .اون وقت من که ا ...

من تا پنج تا هم دیدم بچه آوردن همه مثل هم نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما از کجا میدونی عمرت کمه بابا شاید تو سرنوشتت ۹۰سال عمر باشه چیه این فکرا من یه خانم میشناسم ۴۲سال ...

دست خودم نیست ۶ ماهه در گیرم .اخه چه کار احمقانه ای بود ادم دستی دستی خودشو دیوانه کنه 

می ترسم دختر من هم هزدواج نکنه تنها و بی پناه بشه .یا یه همسر بد بکنه .نمی دونم .می گم زندگی خیلی بی ...

بابا ول کن تو رو خدا سی سال دختزت ۳۰سالشه دیگع احتیاجی بهت نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دور اطراف من یا اصلن بچه ننمی خوان یا تا حداکثر ۳۳ و ۳۴ بچه آوردن

دیگه برا دوسال بالا پایین اینقد غصه نخور

خدای بچه های ماهم بزرگه 

اصلا نمیدونی اینده چی پیش میاد که 

زندگی تا بوده همین بوده یوقت ادم پدرمادرشو تا پیری داره یوقت تو جوونی ازدست میده مگه دست ماست خداکنه بچه های خوبی تربیت کنیم ازپس خودشون بربیان چه نیازی دارن به پدرمادر

می ترسم دختر من هم هزدواج نکنه تنها و بی پناه بشه .یا یه همسر بد بکنه .نمی دونم .می گم زندگی خیلی بی ...

اسی شیطان تو این موقعیت ساکت نمیشینه ها! 

تو هم حسابی داری به حرفش گوش میدی!! 

پاشو شیطانو لعنت کن وسایلتو جمع کن یه صفحه قران بخون دعا کن برای عاقب بخیری بچه هات

الان دعای تو مستجابه

هرچی میخای از خدا بگیر

منم ۳۷ سالمه بچه سوم‌باردارم

خیلی هم خوشحالم

پس بدون تنها نیستی

مردم هم الکی میگن بچه نمیخایم

اونا بچه دار نمیشن!! 

برات ارزوی بهترین ها را میکنم عزیزم❤️❤️❤️❤️❤️

برا منم دعا کن 

مریم