زشت_خفته مدیر عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 149 عنوان این مرد چشه | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 27 پست یه مدت باهام خوبه یه مدت سردهماه پیش یه هفته باهاش حرف نزدم بعد که باهاش اشتی کردم تا یه هفته بهم توجه میکرد و مهربون بود دوباره کم کم سرد میشهو اگه باهاش قهر کنم همین روند ادامه دارهنمیفهمم دوستم داره یا نهبنظر شما چشه 1404/07/24 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زشت_خفته مدیر استارتر عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 149 مشکل شخصیتی داره اگه دوستین به نظرم تمومش کن ادم زندگی درست نیست. دوسش دارم اخهمثلا اونسری گریه میکردم از دست کاراش، اومد با نگرانی گفت چته و اینابعد که بهش گفتم بخاطر توعهگفت چرا انقدر حساس و احساسی هستی اینا
ریحانه۲۴ عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 19773 دوسش دارم اخهمثلا اونسری گریه میکردم از دست کاراش، اومد با نگرانی گفت چته و اینابعد که بهش گفتم بخاط ... در هر حال بلاخره میبری و ممکنه دیر شده باشه
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 20098 یعنی چی با چند نفره وقتی اونا هستن با تو سرده وقتی تنهاست و کسی نداره با توخیه هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
موفق_جذاب عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 2314 چقد سخته واقعا سخت نهخود مرگهتا آخر عمرم زخماش باهامه میدونم
موفق_جذاب عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 2314 دوسش دارم اخهمثلا اونسری گریه میکردم از دست کاراش، اومد با نگرانی گفت چته و اینابعد که بهش گفتم بخاط ... اوه جمله خط آخرت مهر تاییدهطرف نارسیسمهلطفا الان برو ویژگی نارسیسمارو بخوناگر داره اینارولطفاااااا فرار کن ازشپشت سرتم نگاه نکن
محیط_زیست عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 5188 بله همونه پسکامل مشابه تیرماهیه ک من دارم و دلمو خون کرده توی طالع بینی هم نوشته با خودت چتر ببر چون روزای بارونی زیاد داری با این تیرماهی هاچندم تیره؟ خودت چ ماهی هستی؟
زشت_خفته مدیر استارتر عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 149 همونه پسکامل مشابه تیرماهیه ک من دارم و دلمو خون کرده توی طالع بینی هم نوشته با خودت چتر ببر چون روز ... اون 4 تیرخودم اردیبهشت