2777
2789
عنوان

در چه حالین ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 25 پست
حق دارید در کل همه یکسان نیستنخیلی مردا اولویت اول همسرشونه ولی خیلی های دیگه نه اصلا خانواده خودشون ...

منطقی هست درک می‌کنه ولی انگار موذب میشه نره  ..انگار اگه اون موقع اونجا نباشه از طرف خانواده دلخوری پیش میاد .

خیلی سر این موضوع بحث کردم ۴سالی که اینجام ..

برم راحت شم ..حداقل اگرم میخواد. بیاد من نباشم نبینم کمتر حرص بخورم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیر پتو با کلی غصه

حال دلت آروم عزیزم .. حق داری ناراحت باشی ولی هیچی ارزش نداره خود خوری کنی ..الآنم من میگم دعوا کردم درسته ناراحتی هست ولی ارزش نداره زیاد مثل قبلا ها بهش دامن نمی‌زنم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

منطقی هست درک می‌کنه ولی انگار موذب میشه نره ..انگار اگه اون موقع اونجا نباشه از طرف خانواده دلخوری ...

این اخر حرفتونو نفهمیدم کجا برید؟؟؟

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

حالم خوب نیستدعاکن مشکلم حل شهمنم دعا میکنم مشکلت حل شه از اینجا بری

میشه عزیزم ..حتما دعا میکنم برات ..قوربون دل مهربونت

این اخر حرفتونو نفهمیدم کجا برید؟؟؟

گفتم که دارم خونم میرم از اینجا . الان با مادرشوهرم تو یه ساختمون هستیم ...

گفتم که دارم خونم میرم از اینجا . الان با مادرشوهرم تو یه ساختمون هستیم ...

بله این خوبه حتما این کارو بکنید باز از وضعیت الانتون بهتره...

هر چی دورتر باشید بهتره براتون.

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

بله این خوبه حتما این کارو بکنید باز از وضعیت الانتون بهتره...هر چی دورتر باشید بهتره براتون.

دعا کن برام  عزیزم ..مرسی به حرفام توجه کردی