2777
2789

باید مفهومی بلد شده باشی تا اون چندتا سوال سخت رو بتونی جواب بدی و نمره بالا بگیری 

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

خیلی سخت نه ، ولی خب هرکاری کنی آخرش تو بعضی امتحانا نیم نمره تا یه نمره غلط میاری و معدل نهایی رو میاره پایین ، همون کتابه ولی تسلط کامل میخواد  ، خودم ۱۹/۳۰ شدم تقریبا

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

متوجه منظورم نشدیننهایی دهم یازدهم اگه کتابو خط به خط میخوندی میتونستی جواب بدی و تمرینای تخصصیم از ...

ببین اگه کامل کامل بخونید در حد۱۹ اینا میشی من سالی که کنکور دادم دینی۹۰ زدم ولی پایانی ۱۹.۵ شدم

چون بالاخره یکچی پیدا میکنن نمره کم کنن

زیست خیلی ریز میدنفیزیک راحت بودشیمی هم کاملا مفهومی فکر نکنی عین کتابهریاضی هم نظری ندارم چون ریاضی ...

وای من از تخصصبا خیلی میترسم

چون حتی رتبه های خوبم معدلشون اونقد بالا نیست😭😭😭

خیلی سخت نه ، ولی خب هرکاری کنی آخرش تو بعضی امتحانا نیم نمره تا یه نمره غلط میاری و معدل نهایی رو م ...

چه خوبب

واسه تخصصیا همون فرمول بیست کار کنیم کافیه؟یا سخت تر میدن

چه خوببواسه تخصصیا همون فرمول بیست کار کنیم کافیه؟یا سخت تر میدن

والا من برا امتحان نهایی کتابی نگرفتم ، به نظرم برا عمومی کافیه ولی تخصصیا رو کنکوری و با کتاب تستا که بخونی از پس نهایی هم خیلی خوب بر میای

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز