2777
2789
عنوان

تزیین میز➕عکس🫠✨

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 30 پست
خیلی قشنگ شده😍 یه حس خوبی به آدم میده

قربونت برم 🥹🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وییییی زود بزار گفتم من رو تگ کنیییییییااااا

شرمنده گلییی🥲✨

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

چشاتون زیباست🥹

🌹😍

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

شیکباکلاسزیبادر سه کلمه توصیفش کردم💗😂

ای جانن🥹😂🤍🤍

نمیدونم برای چیهاما خیلی خوشگل و حس خوبیهمبارکت باشه خوش سلیقه💕

قربونت برمم که قشنگ خانومم🤍🤍✨

جون باباخیلی خوش سلیقه‌س😉🤣❤️

همین که منو انتخاب کرد یعنی خوش سلیقه هست اعتماد به نفس موو🤣🤣

دقیقااا همینطورههکی از تو بهتراعتماد بنفست بیخودی که نیست😂😌

انرژی مثبت منییی سیسی قشنگم🥲😂🤍🤍