2777
2789
عنوان

آقایون لطفا بیان🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 56 پست
نبابا زنام میریزه😂چشمم دیگه مسخرش نمیکنم😂😂😂خیلییییی خوب بود 🤣🤣👌🏼👌🏼

خدا نکنه زیبایی زن ب موهاش خدانکنه هیچ زنی موهاش بریزه....اعتماد ب نفس بهش بدین اگ همه دنیا باهاش دشمن شد بعنوان شریک زتدگیش یارو یاورش باش آدم از شریک زندگیش اینجوری مسخره بشه ب کل نابود میشع...ایشالا ک دیگ مسخره نمیکنی

پرورده کوردم ایلام خاکمه....

اقا عرفان همسرم میگه واسه من سال ۱۴۰۰ باهمون غذای عنی ک بهش دادن 😂 ۱۳ میلیون تموم شده ولی راضی نیست ...

منم سال ۹۹تا۱۴۰۰اومدم تهران ریزش شرو شد ب حدی بود موقع حموم اینقدر ریخت رو بدنم خودم ترسیدم اخه مگ میشه یدفع😢🤦🏽‍♂️و دیگ همینجوری کم کم ریخت الان کم شده در حد ۴یا۵تار مو و دیگ میخام کاشت کنم بلند کنم روبروی مادرم بشینم فقط نگاش کنم😅الان من پرسیدم هر جایی میگن ۲۰تمن ولی باید کار طرف رو ببینی چجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه زیبایی زن ب موهاش خدانکنه هیچ زنی موهاش بریزه....اعتماد ب نفس بهش بدین اگ همه دنیا باهاش دش ...

واااای چقد شما محترمید بالخره یک مرد واقعی پیدا شد دمت گرمممم دادا 🫡چشممم چشمم دیگه هیجوقت اینکارو نیمکنم🙏

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
منم سال ۹۹تا۱۴۰۰اومدم تهران ریزش شرو شد ب حدی بود موقع حموم اینقدر ریخت رو بدنم خودم ترسیدم اخه مگ م ...

وااای مامانت منو یاد خودم میندازه🤣🤣خدا حفظش کنه ایشالا😍😍

واااای چقد شما محترمید بالخره یک مرد واقعی پیدا شد دمت گرمممم دادا 🫡چشممم چشمم دیگه هیجوقت اینکارو ...

لطف دارین شما🙏خوشحالم ک دیگ مسخره نمیکنی😅

هرآن کس ک خوبی مرا گفت خود نیکوست...

و هر آن کس ک بدی مرا گفت بدی سیرت اوست...

وااای مامانت منو یاد خودم میندازه🤣🤣خدا حفظش کنه ایشالا😍😍

مممون همچنین شما و دختر کوچولوتون...

و خداوند شما دو تا بانوان گرامی را ب راه راست هدایت کند 

لطف دارین شما🙏خوشحالم ک دیگ مسخره نمیکنی😅هرآن کس ک خوبی مرا گفت خود نیکوست...و هر آن کس ک بدی مرا ...

👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼عااالی