2777
2789
عنوان

گول نخورید

364 بازدید | 41 پست

من یه دوستی داشتم همیشه پز شوهرشو میداد و میگفت خیلی دوستم داره و منو مینشونه رو پاش و این حرفا.منم همیشه تو دلم میگفتم چه خوب،چه شوهرش خوبه.کاش شوهر منم در این حد با احساس بود.هر پستی که دوستم تو اینستا میزاره شوهرش زیرش کلی قربون صدقه و حرف عاشقونه میزنه.تا اینکه دیشب شوهرش به شوهرم گفت قسم میخورم من تاحالا زیر پستاش کامنت نذاشتم همشو خودش با گوشی من میزاره.ینی من پشمام ریخت.مجبوری مگه بشر؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

اونایی که بیش از حد پز میدن معمولا دروغ میگن

با افتخار اریایی و از نسل کوروش بزرگ❤🤍💚 فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.